20/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ντέρμπι με μεγάλο φαβορί

Γεμάτο και σήμερα το αγωνιστικό κουπόνι. Τρία σημεία προέκυψαν με «ματιές» τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Αγγλία.

''ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ BETPLANET ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING!''

Στις 18:30 στην Premier League θα πραγματοποιηθεί το Τότεναμ - Λέστερ. Δεν κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να πάρει τρίποντο η Τότεναμ αποσπώντας την ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Έβερτον. Όσο για την Λιντε, και αυτή αναδείχθηκε ισοπαλία απέναντι στην ασταθή Λέστερ με 1-1 δίχως να έχει καταφέρει να βρει το «αντίδοτο» για την κακή αμυντική λειτουργία που παρουσιάζει. Ο Κόντε ξέρει να παίρξει το 100% από τους παίκτες του. Σον και Κέιν βρίσκονται με «κλειστά μάτια» ενώ τα ανεβάσματα των Έμερσον και Ρεγκιλόν από τα άκρα δημιουργούν υπεραριθμία και περισσότερες πιθανότητες για να επιτευχθούν γκολ. Ο Μπιέλσα από την άλλη δεν έχει καταφέρει να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του έχοντας δεχθεί 18 γκολ σε 11 αγωνιστικές. Τον πρώτο λόγο από την αναμέτρηση έχει ο άσος σε απόδοση 1.75.

Συνέχεια με ντέρμπι στις 19:30, το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Δεν έπεισε με την εμφάνιση της για δεύτερο σερί παιχνίδι η ΑΕΚ που αυτή τη φορά το «πλήρωσε» καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης. Όσο για τον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ όμως το ένα του έφτασε για να κερδίσει τον Ιωνικό, εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι σαφώς και αποτελούν το απόλυτο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα στα μετόπισθεν ενώ πρόβλημα έχει και στην μεσαία γραμμή καθώς δεν μπορεί να συνδέσει την άμυνα με την επίθεση. Η ομάδα του Μάρτινς έχει τρομερή επιθετική γραμμή. Ο Αγκιμπού Καμαρά δημιουργεί συνεχώς κινδύνους σε κάθε πιθανό αντίπαλο ανεβάζοντας τις μετοχές του στο χρηματιστήριο ενώ καθοριστικοί είναι επίσης και οι Μασούρας, Τικίνιο και Γκάρι Ροντρίγκεζ που αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Ακόμα ο Γιαννίκης δεν έχει βρει μπακ τα οποία εμπιστεύεται και αυτό θα του κοστίσει στο σημερινό ματς. Επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.42.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Την ίδια ώρα, στο Περιστέρι, θα διεξαχθεί το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ. Σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν την νίκη στο πρωτάθλημα. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο σημερινό ματς θα παίξουν χωρίς να έχουν τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό που μας ταλαιπωρεί για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια. Όσο για τον ΠΑΟΚ, ήταν καταιγιστικός στην Λεωφόρο νικώντας με 3-1 τον Παναθηναϊκό, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Λουτσέσκου ταξίδευσε με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Η ομάδα του Ρουμάνου δεν θα αφήσει καμία φάση χωρίς να μην την κυνηγήσει. Αν και η απουσία του Βιειρίνια κρίνεται σημαντική, οι Θεσσαλονικείς έχουν το ρόστερ για να μπορέσουν να επιβληθούν απέναντι σε μία ομάδα που εμφανίζει δυσλειτουργίες στο αμυντικό κομμάτι. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το διπλό & Over 1.5 σε απόδοση 1.87.

''Το παιχνίδι σου γίνεται καλύτερο στη betshop, με μια απλή εγγραφή μέσω του bet-planet, έχεις όλα τα οφέλη και τις προσφορές, όπως και το bonus''

Οι προτάσεις μου:

18:00 Τότεναμ - Λιντς: 1 (1.75) / 12 units / Stoiximan
19:30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός: 2 (2.42) / 10 units / Stoiximan
19:30 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: 2 & Over 1.5 (1.87) / 15 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

-Δραγούμης Παπάζογλου-