09/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ντέρμπι με γκολ και Κιέζα στο 3.50

Καλημέρα σε όλους. 1/2 κάναμε χθες στις pre-game επιλογές. Αρκετά ικανοποιητικά τα πήγαμε στο live παιχνίδι μας όπου και επαληθεύτηκαν αρκετά σημεία έχοντας κέρδος στο τέλος της ημέρας. Κυριακή με φουλ δράση, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι στην Ιταλία από όπου και προέρχονται τα σημερινά σημεία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα με το Ρόμα - Γιουβέντους στις 19:30. Για ακόμα ένα ντέρμπι η Ρόμα ήταν κατώτερη των προσδοκιών χάνοντας με «κάτω τα χέρια» 3-1 από την Μίλαν. Συνεχίζει να μην με πείθει η ομάδα του Μουρίνιο καθώς τα αμυντικά κενά που έχει η ομάδα δεν έχουν διορθωθεί ακόμα. Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους έχει καταφέρει να βρει μία σχετικά σταθερότητα στην άμυνα συνεχίζοντας να έχει τρομερή επιθετική ποιότητα. Στο σημερινό ματς αναμένω αρκετά γκολ από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μετράνε 5/7 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις το τελευταίο διάστημα, η απουσία του Κάρσντροπ θα αφήσει μεγάλο κενό στα μπακ. Περιμένω από την Γιουβέντους να παίξει στην αντεπίθεση, έχει ικανότατους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν αρκετές επικίνδυνες φάσεις. Φουλ επίθεση και από την Ρόμα με το σύνηθεςς 3-5-2 του Μουρίνιο και τους Έιμπραχαμ και Ζανιόλο δύο πανέξυπνους παίκτες που δημιουργούν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις σε κάθε αντίπαλο. Τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 2.05 ενώ ξεχώρισα και ένα special bet που είναι το anytime scorer του Κιέσα σε απόδοση 3.50. Ο Ιταλός αποτελεί αναμφισβήτητα τον σταρ της ομάδας, θα πάρει πρωτοβουλίες από τα άκρα συγκλίνοντας και σουτάροντας εκτός και εντός περιοχής.

Συνέχεια με το βραδινό ντέρμπι στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο (21:45). Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα η Ίντερ που πήρε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Τορίνο με 1-0, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όσο για την Λάτσιο, δέχθηκε για ακόμα ένα ματς γκολ με αποτέλεσμα να «στραβοπατήσει» εντός έδρας, με 3-3 απέναντι στην Έμπολι. Σίγουρα στο αποψινό ματς οι γηπεδούχοι θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ιντζάκι θα παίξει κορυφή με τους Κορέα και Μαρτίνεζ ενώ Ντάμφρις και Πέρισιτς θα πάρουν όλη τη πλευρά με στόχο να δημιουργήσουν υπεραριθμία στην αντίπαλη άμυνα. Δεν δείχνει να νοιάζεται για την άμυνα ο Σάρι που θα τρέξει στην αντεπίθεση έχοντας ως στόχο να «τροφοδοτήσει» τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Έχουν «χημεία» οι Πέδρο-Άντερσον ενώ σημαντικές αναμένεται να είναι οι βοήθειες των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Αλμπέρτο από την μεσαία γραμμή. Συνεπώς, αναμένω και εδώ ένα ανοιχτό ματς όπου οι δύο ομάδες θα «κυνηγήσουν» τα γκολ. Με αυτά τα δεδομένα θα επιλέξω το Over 3.5 σε απόδοση 2.30.

Οι επιλογές μου:
19:30 Ρόμα - Γιουβέντους: Over 2.5 (2.05) / Stoiximan - 12 units
19:30 Ρόμα - Γιουβέντους: Anytime Scorer Chiesa (3.50) / Stoiximan - 5 units
21:45 Ίντερ - Λάτσιο: Over 3.5 (2.30) / Stoiximan - 10 units