23/03/2023 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Vas Bam

Novibet: Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα με live streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (20:30) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό (10-19), ο οποίος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα (74-76) επανέρχεται σε ρυθμό Euroleague και μάλιστα με μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα (19-10).

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει για άλλη μια φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, ώστε να χειροκροτηθεί επίσης για άλλη μια φορά από τον κόσμο, στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού και «δεσίματος» με τον Λιθουανό.

Ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο δεν υφίσταται για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, η οποία όμως για λόγους γοήτρου θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, καθώς προέρχεται από 2/2, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Βιλερμπάν.

Αυτές οι νίκες που έχουν συνδυαστεί με βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, έχουν επιτρέψει στο «Τριφύλλι» να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό φινάλε της ευρωπαϊκής χρονιάς.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 1(+8.5):1.93 2(-8.5):1.88

Στην αντίπερα όχθη η 3η της κατάταξης Μπάρτσα «καίγεται» για τη νίκη, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα «κλειδώσει» και μαθηματικά τα Playoffs, ενώ θα αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης δυάδας.

Εκτός του γοήτρου, το «Τριφύλλι» θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη επί των Καταλανών έπειτα από 8 συνεχόμενες ήττες ανεξαρτήτως έδρας.

Η τελευταία «πράσινη» νίκη ήταν στις 21/11/2018 στο ΟΑΚΑ (76-70). Έκτοτε οι «μπλαουγκράνα» έχουν 8/8, με τελευταία τη δύσκολη νίκη στον πρώτο γύρο στο «Palau» (74-68).

Τα τελευταία χρόνια, το σκορ είναι 28-13 υπέρ της Μπάρτσα, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει επικές μάχες στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων του τελικού του 1996 και των σειρών στα Playoffs το 2011 και το 2013.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Euroleague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.