11/01/2024 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Novibet: Παναθηναϊκός – Μονακό με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (21:15) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μονακό και οι δύο ομάδες υπόσχονται μια ακόμη μπασκετική παράσταση.

Το «τριφύλλι» με ρεκόρ 12-8 έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και μετά την επικράτηση με 83-76 την Τρίτη κόντρα στην Εφές θέλει να κλείσει με μια ακόμη νίκη την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν έχουν το πόδι στο «γκάζι» και με 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός σε κάθε ματς έχει και νέους πρωταγωνιστές. Κόντρα στην Εφές ο Γκριγκόνις έλαμψε με 24 πόντους και 7/9 εύστοχα τρίποντα, ενώ υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασαν οι Αντετοκούνμπο (6π.), Μήτογλου (14π.) και Σλούκας με 9 ασίστ. Στο απουσιολόγιο του Αταμάν βρίσκεται ο Βιλντόζα.

Παναθηναϊκός – Μονακό 1(-3.5):1.91 2(+3.5):1.89

Η Μονακό με 11-9 βρίσκεται στην 8η θέση και ψάχνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη για να επιστρέψει στο κόλπο της τετράδας. Οι Μονεγάσκοι την Τρίτη νίκησαν 93-83 την Μπασκόνια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος σκόραρε 26 πόντους. Έτσι το αρνητικό σερί των δύο ήττων έλαβε τέλος και παράλληλα… σκεπάστηκε η απουσία του Έλι Οκόμπο, ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα.

Κεντρικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ θα είναι αναμφισβήτητα ο Μάικ Τζέιμς που επιστρέφει για να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, ενώ κανείς δεν έχει ξεχάσει το επικό ματς που πρόσφεραν οι δύο ομάδες στις 20 Δεκεμβρίου στο Μόντε Κάρλο. Τότε ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Γκριγκόνις στο τελευταίο δευτερόλεπτο επικράτησε με 90-91 και ξεκίνησε την αντεπίθεση στη φετινή Euroleague.      

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.