24/11/2023 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Vas Bam

Novibet: Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:15) με σκοπό να «χτίσει» σερί και να δώσει συνέχεια στα πρόσφατα θετικά του αποτελέσματα.

Η δεύτερη φετινή «διαβολοβδομάδα» της Euroleague κύλησε εξαιρετικά για τους Πειραιώτες: Μετά τη νίκη στο Βελιγράδι επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (79-74), ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας του Ερυθρού Αστέρα με 88-83 και έκανε το 2/2, γεγονός που τον ανέβασε στο 5-4 μετά τις πρώτες εννιά αγωνιστικές της Regular Season.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με εμφατικό τρόπο και τώρα επιθυμεί να «χτίσει» σερί και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και την βαθμολογική της θέση. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζαλγκίρις (21:15), η οποία έχει ρεκόρ 4-5 μετά τη νίκη-θρίλερ επί της Μπάγερν (74-73) την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 1:1.30 2:3.65

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς, αφού υπολογίζονται κανονικά οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, ενώ, φυσικά, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ, που αποκτήθηκε πριν λίγες ώρες μετά την σύντομη παρουσία του στη Ζαλγκίρις.

Ο Καναδός γκαρντ, που σύντομα θα αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, δεν «έδεσε» με τους Λιθουανούς και σε εννιά αγώνες στην Euroleague μέτρησε 4,1 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο άλλοτε NBAer υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς του αγώνες αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Euroleague.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες «τρέχουν» σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα κόντρα στους Λιθουανούς, οι οποίοι κέρδισαν για τελευταία φορά τον Ολυμπιακό το 2021.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.