31/03/2023 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Vas Bam

Novibet: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με live streaming και 0% γκανιότα*

Ώρα ευρωπαϊκού ντέρμπι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Άλλο ένα ντέρμπι «αιωνίων», αυτή τη φορά για την Euroleague, στο πέσιμο της αυλαίας της «διαβολοβδομάδας».

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, τόσο για τον Ολυμπιακό (22-9), όσο και για τον Παναθηναϊκό (11-20), ωστόσο καθώς πρόκειται για ντέρμπι, η θέληση για νίκη είναι τεράστια.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (81-55) εξασφάλισε και τυπικά μια θέση στην πρώτη τετράδα και πλεονέκτημα έδρας για τα Playoffs.

Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν οι Πειραιώτες με 3/3 θα τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο και φυσικά στοχεύουν στη συνέχιση του σερί κόντρα στο «τριφύλλι», που πλέον είναι 12-0.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1(-10.5):1.88 2(+10.5):1.93

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επανήλθε στις νίκες με το 86-76 επί της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και αναθάρρησε ψυχολογικά, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρωπαϊκή της σεζόν.

Τώρα οι «πράσινοι» παρατάσσονται στο ΣΕΦ για να αποδείξουν πως μπορούν να κοντράρουν στα ίσια τους «ερυθρόλευκους». Αυτό έγινε στο τελευταίο ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ για την Basket League, ωστόσο ηττήθηκαν και πάλι (74-76), όπως και στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις της φετινής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Μία εξ αυτών των νικών του Ολυμπιακού ήταν το ευρύ 95-71 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο της Euroleague. Οι Πειραιώτες θέλουν συνέχεια του σερί, ενώ οι «πράσινοι» επιζητούν το τέλος του για λόγους γοήτρου, καθώς η τελευταία τους νίκη σε όλες τις διοργανώσεις σε ντέρμπι ήταν στο ΣΕΦ το Νοέμβριο του 2021 για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την παράδοση, η υπεροχή του Ολυμπιακού είναι σαφής στα ευρωπαϊκά ντέρμπι (14-7), έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία. Η τελευταία «πράσινη» νίκη ήταν τη σεζόν 2020/2021 στο ΣΕΦ (88-77).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το ντέρμπι «αιωνίων» όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.