12/12/2023 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Vas Bam

Novibet: Η τελευταία στροφή του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις

Το ενδιαφέρον καλά κρατεί στον 6ο όμιλο του Champions League και τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

 Στο «St James’ Park», Νιούκαστλ και Μίλαν θα κονταροχτυπηθούν έχοντας στο σακούλι τους από 5 βαθμούς. Ο νικητής θα εξασφαλίσει τουλάχιστον την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και θα περιμένει το αποτέλεσμα της Παρί. Η Νιούκαστλ για να περάσει στους «16» του Champions League δεν θέλει νίκη της γαλλικής ομάδας στο Ντόρτμουντ, ενώ η Μίλαν θα πάρει την πρόκριση με νίκη στην Αγγλία και ήττα της Παρί.

Όλα τα παραπάνω σενάρια μας προϊδεάζουν για ένα σπουδαίο ματς. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι όταν και «κόλλησαν» στο 0-0. Η Νιούκαστλ στα τελευταία ματς ζει με αρκετές απουσίες και την Κυριακή ηττήθηκε με 4-1 στην έδρα της Τότεναμ πέφτοντας στην 7η θέση της Premier League. Από ήττα (3-2) στην έδρα της Αταλάντα προέρχεται και η Μίλαν που βρέθηκε στην 3η θέση της Serie A στο -9 από την κορυφή.    

 Νιούκαστλ – Μίλαν 1:1.87 Χ:3.85 2:3.90

 Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Παρί οι γηπεδούχοι έχουν το ρόλο του ρυθμιστή. Οι Γερμανοί, μετά τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Μίλαν, εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16» και πλέον θέλουν την ισοπαλία για να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο. Η Ντόρτμουντ έκανε αντεπίθεση στον όμιλο και οι τρεις σερί νίκες εκτόξευσαν τον ενθουσιασμό στα ύψη.

Η Παρί, μετά την ήττα στο Μιλάνο (2-1) και την ισοπαλία (1-1) με την Νιούκαστλ, έμπλεξε και γνωρίζει ότι ακόμα και μια ισοπαλία επί της Ντόρτμουντ ίσως να μην της φτάσει για την πρόκριση στους «16». Η παρέα του Κίλιαν Μπαπέ θα φορτσάρει για το «τρίποντο», αφού έτσι θα τερματίσει και στην πρώτη θέση του γκρουπ. Στο πρόσφατο δείγμα γραφής ανάμεσα στις δύο ομάδες η Παρί επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1:3.75 Χ:3.90 2:1.89

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Champions League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.