03/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Mutua Madrid Open (3/5): Αξία σε Bibi, tie και handicap

Γεια χαρά. Ημέρα 4η στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης, με τα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις να συνεχίζονται, σε ένα event που μας έχει αποφέρει profit, μέχρι στιγμής. Στόχος, να προσεγγίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αναμετρήσεις και να συνεχίσουμε το θετικό flow στη ροή μας. Δύο ματς στο στόχαστρο, τρεις επιλογές στο σύνολο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(16:30) Τζέσικα Πέγκουλα - Μπιάνκα Αντρεέσκου: Ίδια τενιστική σχολή, παρόμοια φιλοσοφία. Η Μπίμπι επέστρεψε δυναμικά στο tour και δηλώνει έτοιμη -σύμφωνα με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί- να αναρριχηθεί εκ νέου στην παγκόσμια κατάταξη. Μπήκε δυναμικά στο 1000άρι της Μαδρίτης, κέρδισε δύο αμερικανίδες στη σειρά, Άλισον Ρίσκε & Ντανιέλε Κόλλινς, βάζοντας πλώρη για τον 4ο γύρο. Απέναντί της, η Πέγκουλα, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ στον 1ο γύρο κόντρα στην Καμίλα Τζιόρτζι, όμως εντέλει επικράτησε 2-1. Πλήγμα το γεγονός πως προχώρησε σε 7 double faults και σημείωσε κάτω από 50% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το δεύτερο service, στοιχεία που καθιστούν την αποστολή κόντρα στην εξαιρετική returner Αντρεέσκου, πολύ δύσκολη και απαιτητική. Η Καναδή (Αντρεέσκου) έχει ρυθμό, βρίσκει προϊόντος του χρόνου τα υπέροχα cross-courts χτυπήματα που αναγκάζουν την εκάστοτε αντίπαλο να βγει από τη ζώνη ασφαλείας και να ρισκάρει παραπάνω από το κανονικό. Τα παραπάνω δεδομένα με οδηγούν στην... καθαρή νίκη Αντρεέσκου σε απόδοση 1.92 στην αγορά. Τιμή αουτσάιντερ, κατ' εμέ λανθασμένα, σύμφωνα με το σετ αποδόσεων, έστω και πολύ οριακά. 

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

(18:30) Ζιλ Μπελέν Τέιχμαν - Έλενα Ριμπάκινα: Διαφορετική προσέγγιση, εκ διαμέτρου αντίθετο game style. Η Τέιχμαν μοιάζει και είναι πιο ευκίνητη από τη baseline, αποτελώντας μια τενίστρια που κάλλιστα μπορεί να θέσει προβληματισμούς -ειδικά στη μέρα της- σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Ευέλικτη, επιθετική και δυναμική με άρτιο footwork. Απέναντί της μια ψηλή big-server, η Έλενα Ριμπάκινα, η οποία διέλυσε τη Σινιάκοβα στο προηγούμενο, έχοντας απώλεια μόνον ενός game (6-0, 6-1)! Δύσκολα θα επαναλάβει τέτοια εκκωφαντική εμφάνιση, μιας και τα metrics της, δεν βγαίνουν. Εκτιμώ πως θα πάμε σε κλειστό παιχνίδι, με την Τέιχμαν να έχει τις ευκαιρίες της στο σύνολο με σκοπό να πλήξει το αντίπαλο heavy / service game. Τα δεδομένα με οδηγούν στο handicap +3,5 games πάνω στην Ελβετή, προσανατολιζόμενος και στηριζόμενος βασικά στην ορθολογική κίνησή της από τη baseline. Το σημείο, πληρώνει 2.07. Extra bet από την εν λόγω αναμέτρηση (διότι εντοπίζω ξεκάθαρα αξία σύμφωνα με το game style τους), το να έχουμε over 0,5 tie break σε απόδοση 3.25. Διόλου απίθανο. 

Δύο ματς στο στόχαστρο, τρεις επιλογές στο σύνολο. Παρακάτω τα units και η δυναμική των bets στο τουρνουά της Μαδρίτης, στο οποίο καταγράφουμε profit μέχρι στιγμής. Για όλο το live betting και περισσότερα στοιχεία, join στο telegram channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις) 

16:30 Πέγκουλα - Αντρεέσκου: Αντρεέσκου (1.92) / 8 units

18:30 Τέιχμαν - Ριμπάκινα: Τέιχμαν +3,5 games (2.07) / 5 units 

18:30 Τέιχμαν - Ριμπάκινα: Over 0,5 tie break (3.25) / 3 units