18/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Μπορεί να γίνει επικίνδυνη

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στα blogs με δύο σημεία από το αποψινό πρόγραμμα. Στόχος η επιστροφή στα επιτυχή αποτελέσματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές.

Ξεκίνημα στις 18:30 με το Λάτσιο - Ουντινέζε για τον θεσμό του κυπέλλου με τον νικητή της αναμέτρησης να βρίσκει στην επόμενη φάση την Μίλαν. Στα αγωνιστικά, η Λάτσιο δεν έχει καταφέρει να μας πείσει την φετινή χρονιά. Έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα ενώ ακόμα και απέναντι στις ομάδες που ανήκουν στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος δέχεται γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε είναι ή του ύψους ή του βάθους. Δέχεται σταθερά αρκετά τέρματα στις αναμετρήσεις της δίχως να έχει βρει λύση στο αμυντικό κομμάτι. Στο σημερινό ματς πιστεύω πως θα δούμε αρκετά γκολ από τις δύο ομάδες. Φουλ επίθεση από τον Σάρι που έχει τους Ιμόμπιλε και Φελίπε Άντερσον στην επίθεση ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων, θα τρέξουν στην αντεπίθεση με τον γρήγορο Ντελοφέου και τον ποιοτικό Μπέτο. Αμφότερες θα «κυνηγήσουν» τα γκολ, υπάρχουν αμυντικά κενά και στα δύο ρόστερ. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.80.

Συνέχεια στις 22:00 με το Μπράιτον - Τσέλσι. Της έλειπε η αποτελεσματικότητα πέρσι, την έχει βρει φέτος η Μπράιτον που βρίσκεται σε άψογη αγωνιστική κατάσταση, στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όσο για την Τσέλσι, ήταν μέτρια στο τελευταίο ματς απέναντι στην Σίτι όπου και ηττήθηκε με 1-0. Η απουσία του Μπισούμα δημιουργεί κενό στο κέντρο που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι με τα ανεβάσματα του Κόβασιτς. Ωστόσο, ο Τούχελ θα βασιστεί για ακόμα μία φορά στους πλάγιους μπακ με τους Αλόνσο και Αθπιλικουέτα να παίρνουν όλη την πλευρά, Εκεί είναι που θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» η Μπράιτον. Κουκουρέγια και Λάμπτει θα πάρουν αρκετές πρωτοβουλίες με τους Μοπέ και Τροσάρντ να προσπαθούν να «τρυπώσουν» στην αντίπαλη άμυνα, κάτι που έχουν δείξει ότι ξέρουν να κάνουν πολύ καλά. Και εδώ pick θα αποτελέσει το GG σε απόδοση διπλασιασμού.

Οι επιλογές μου:

18:30 Λάτσιο - Ουντινέζε: GG (1.80) / Stoiximan - 10 units
22:00 Μπράιτον - Τσέλσι: GG (2.00) / Stoiximan - 7 units