08/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Europa League 9/3: Μπέτις - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Κατάσταση Μπέτις

Επηρεασμένη προφανώς από την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, η Μπέτις κατέβηκε με αλλαγές στο απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, χάνοντας για την Λα Λίγκα με 3-1. Σε όλες τις διοργανώσεις μέσα η ομάδα του Πελεγκρίνι, καθώς συνεχίζει και στο Europa League, αποκλείοντας εκεί οριακά την υπολογίσιμη Ζενίτ. Νέο εντός έδρας παιχνίδι σε διάστημα μιας εβδομάδας, αφού βρίσκει μπροστά της σήμερα την πάντα επικίνδυνη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. 

Απουσίες | Επιστροφές

Ουσιαστικά πλήρης η Μπέτις, πλην του τραυματίας δεξιού μπακ Μοντόγια. 

Bet Info

Από 7/8 Goal/Goal προέρχεται η Μπέτις σε όλες τις διοργανώσεις. 

Πιθανή ενδεκάδα Μπέτις (4-2-3-1): Μπράβο - Μορένο, Γκονζάλες, Πετσέλα, Σαμπαλί - Καρβάλιο, Ροντρίγκεζ - Χουάνμι, Φεκίρ, Κανάλες - Μπόρχα Ινγκλέσιας

Κατάσταση Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Τρεις ήττες ήταν πολλές για τα δεδομένα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και απάντησε με το εντυπωσιακό διπλό επί της Χέρτα στο Βερολίνο με 4-1 για την πιο πρόσφατη αγωνιστική της υποχρέωση στην Μπουντεσλίγκα. Στην καλή της ημέρα σαφώς μπορεί να κάνει πολλά και τώρα «τρέχει» να προλάβει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιστή στο ραντεβού της και φέτος στο Europa League, όπου τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και πλέον την περιμένουν δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στην Μπέτις, αρχής γενομένης σήμερα μέσα στην Ανδαλουσία. 

Απουσίες | Επιστροφές

Σημαντικότερη απουσία όλων στην Αϊνταχτ Φρανκφούρτης, αυτή του τραυματία αμυντικού χαφ Ντα Κόστα. 

Bet Info

Στον όμιλο του Europa League η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης εμφάνισε 5/6 Goal/Goal.

Πιθανή ενδεκάδα Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (3-4-2-1): Τραπ - Εντιγκά, Χιντερέγκερ, Τούτα - Σόου, Γιάκιτς, Κόστιτς, Κνάουφ - Λίντστρομ, Καμάντα - Μπόρε

Στοιχηματική εκτίμηση

Από τα ελκυστικότερα ζευγάρια της φάσης αυτής στο Europa League, καθώς Μπέτις και Αϊντραχτ Φρανκούρτης μπορούν να κάνουν πολλά στην καλή τους ημέρα. Με την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά και όχι μόνο είναι σε θέση να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.65 της Stoiximan.