22/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Μπες στη μεγάλη παρέα του bet-planet στο telegram channel!

Η παρέα του bet-planet στο Telegram Channel μεγαλώνει και σίγουρα μπορείς και εσύ να γίνεις ένας από τους συνδρομητές, εντελώς δωρεάν!

Πριν συνεχίσεις, σε αυτή τη σελίδα, βρίσκεις τα πάντα για τους premium tipsters (link), τις κάβες τους και τη ροή σημείων!

Στο κανάλι Bet-planet.gr Premium picks καθημερινά γίνεται «παιχνίδι» από τους free tipsters του site που προσφέρουν τις γνώσεις τους αλλά και πολλά ταμεία. Ο Baggio10 βρίσκεται σε «δαιμωνιώδη» φόρμα έχοντας +563 units κέρδος, στοχεύοντας κυρίως στα live picks, εκεί όπου εστιάζει στα late goals και τα special bets. Επίσης, οι pre-game επιλογές του αλλά και τα συστήματα συνεχίζουν να χαρίζουν κέρδος.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Στο free κομμάτι του καναλιού μπορείτε επίσης να βρείτε και τις επιλογές του Jim Kiromitis σχετικά με την Formula 1. Ο expert του site αναλύει τα δεδομένα και ποντάρει φυσικά όπου υπάρχει αξία. Φυσικά, κάθε σαββατοκύριακο που υπάρχει αγωνιστική δράση, έχετε την δυνατότητα να τον παρακολουθείτε και στο youtube channel μας.

Τέλος, στο επίκεντρο βρίσκεται και ο blogger μας  Δραγούμης Παπάζογλου όπου καθημερινά αφοσιώνεται στο live παιχνίδι αλλά και στο pre-game κομμάτι μέσω των αναλύσεων του για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.