12/01/2024 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Μπασκόνια – Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη χώρα των Βάσκων κόντρα στην Μπασκόνια (21:30) για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβολοβδομάδας συνέχεια για τον Ολυμπιακό, που έχει δεύτερη συνεχόμενη αποστολή επί ισπανικού εδάφους, αυτή τη φορά στη Βιτόρια, όπου τον περιμένει η Μπασκόνια.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τη δοκιμασία της Βαρκελώνης, καθώς η μεγάλη αμυντική προσπάθεια στην τελευταία περίοδο δεν έφτασε, με αποτέλεσμα την ήττα από την Μπαρτσελόνα (86-78).

Οι Πειραιώτες έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα έπεσαν στο 11-9 και θέλουν άμεση επαναφορά στις επιτυχίες για να παραμείνουν στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στις παρυφές της πρώτης τετράδας.

Η μεγάλη εμφάνιση του Άλεκ Πίτερς δεν αξιοποιήθηκε (22 πόντοι), καθώς με εξαίρεση τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (12) δεν υπήρχε άλλος «ερυθρόλευκος» με διψήφιο αριθμό πόντων και στο φινάλε δεν βρέθηκε το μεγάλο σουτ ώστε να έρθει και η μεγάλη νίκη στην Καταλωνία.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα στη διοργάνωση (74.5 πόντοι), αλλά αντιστρόφως ανάλογη είναι η επίδοση στην επίθεση, με τους 77.4 πόντους να τον κατατάσσουν στην 16η θέση, με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει κάποιες παραπάνω νίκες ενώ ήταν αξιόπιστος αμυντικά.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 1(-1.5):1.90 2(+1.5):1.83

Οι Βάσκοι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την πλευρά τους έχουν ισορροπημένο ρεκόρ (10-10), έχοντας χάσει έδαφος στις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς έχουν υποστεί τρεις ήττες στο πρόσφατο καρέ αγωνιστικών, με τελευταία αυτή από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο (93-83).

Η Μπασκόνια θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να αναρριχηθεί στην κατάταξη, κάτι που δεν έχει κάνει με επιτυχία ως τώρα (5-5 στη Βιτόρια) και να «διπλώσει» τις νίκες επί του Ολυμπιακού μετά το 74-75 στο ΣΕΦ χάρη στο καλάθι του Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ωστόσο στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φύγει νικητές από την Fernando Buesa Arena.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.