31/05/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (31/05): Οι ψηλοί κάνουν τη διαφορά σε Ελλάδα και Τουρκία

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται με δυνατές μονομαχίες σε όλη την Ευρώπη! Ο “The Answer” μελέτησε το μπασκετικό πρόγραμμα της Τρίτης (31/05), αναλύει και προτείνει

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λάρισα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Στη Λάρισα συνεχίζονται τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, λίγες ώρες μετά την ήττα της με 77-87 στο ΟΑΚΑ. Η Λάρισα του coach Τακιανού έδειξε ξανά καλό πρόσωπο, ο Μούντι ήταν εντυπωσιακός με 7 εύστοχα τρίποντα, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι οι "πράσινοι" του coach Βόβορα να κάνουν το 2-0. Στοιχηματικά, όμως, το διπλό δεν έχει αξία για ποντάρισμα, ενώ και το χάντικαπ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Γι' αυτό αποφασίσαμε να πάμε στα ειδικά στοιχήματα παικτών και πιο συγκεκριμένα να στηρίξουμε τους ψηλούς του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έχει αντίπαλο στα μέτρα του και αναμένεται να γεμίσει τη στατιστική του, ενώ ο Οκάρο Γουάιτ είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, ο προπονητής του τον εμπιστεύεται και ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του τόσο στα ριμπάουντ όσο και στο σκοράρισμα. Σε λογικά επίπεδα τα όρια των Παπαγιάννη - Γουάιτ, πάμε με τα over τους όπως θα δείτε στη συνέχεια.

BASKETBOL SUPER LIGI

Γαλατάσαραϊ - Εφές: Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα playoffs στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Εφές με το σκορ της σειράς στο 1-1. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν το πρώτο ματς στο γήπεδό τους, ωστόσο παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αγνοήσει τη Γαλατά του coach Πιστιόλη, που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και διαθέτει παίκτες που συνδυάζουν ποιότητα και εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να μην μπλέξουμε με την πρόβλεψη του τελικού νικητή στο Game 3 της σειράς και να πάμε αποκλειστικά με το over του Μπράιαντ Ντάνστον. Ταιριάζει η Γαλατά στον άλλο σέντερ του Ολυμπιακού και του Άρη, παίζει σταθερά 25-30 λεπτά και αν δεν αντιμετωπίσει θέμα με τα φάουλ, το over 8,5 στους προσωπικούς του πόντους μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Γαλατάσαραϊ - Εφές: Ντάνστον over 8,5 πόντοι (2.00)
Λάρισα - Παναθηναϊκός: Παπαγιάννης over 22,5 πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (1.90)
Λάρισα - Παναθηναϊκός: Γουάιτ over 19,5 πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (1.95)