basketball Betting tips 29/05/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (29/05): Η Κυριακή έχει δυνατές επιλογές από όλη την Ευρώπη!

Ακόμα μια μπασκετική Κυριακή έχουμε μπροστά μας και ο "The Answer" αναλύει και προτείνει επιλογές από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λάρισα: Πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς για τη Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην προημιτελική φάση απέκλεισε με 2-0 τον Άρη, ενώ η Λάρισα άφησε εκτός τον Κολοσσό με το ίδιο ακριβώς σκορ, παρά το γεγονός ότι είχε μειονέκτημα έδρας. Στην συγκεκριμένη σειρά γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι "πράσινοι" είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο στοιχηματικά θα αποφύγουμε τον άσο ή το χάντικαπ στο Game 1. Η επιλογή μας είναι να στηρίξουμε τον Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος έχει σταθερά σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο ροτέισον του "τριφυλλιού" και δοκιμάζει το χέρι του όταν βρει τον απαιτούμενο χώρο. Αν δεν είναι απελπιστικά άστοχος τότε περιμένουμε να μας πληρώσει.

ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ

Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν: Δεύτερος τελικός της Αδριατικής Λίγκας, στον οποίο έχουμε σημειώσει ότι εκτός από τον τίτλο, κρίνεται και ένα εισιτήριο για τη EuroLeague της νέας σεζόν. Ο Ερυθρός Αστέρας πριν από μερικές ώρες έκανε το 1-0 με 90-76 και πήρε προβάδισμα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στο Game 2 περιμένουμε πιο ανταγωνιστικούς τους φιλοξενούμενους, αλλά παρόλα αυτά δεν θα μπλέξουμε με τα παραδοσιακά σημεία νίκης ή χάντικαπ και θα πάμε γι' ακόμα μια φορά στον Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ρόλο ηγέτη στην Παρτιζάν, απολαμβάνει φουλ τους μεγάλους αγώνες και σε αυτά ακριβώς τα ματς είναι που τον χρειάζεται ο προπονητής του, γι' αυτό και παίρνει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, το over του Κέβιν Πάντερ αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί.

BASKETBOL SUPER LIGI

Εφές - Γαλατάσαραϊ: Δεύτερος μεταξύ τους ημιτελικός για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Στο Game 1, η Γαλατά του Ανδρέα Πιστιόλη "σόκαρε" τους πάντες, καθώς επικράτησε στην έδρα της Εφές με το εντυπωσιακό 105-70. Η Γαλατά πήρε προβάδισμα πρόκρισης, δεν έγινε, όμως, το φαβορί απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι προφανώς και έχουν το ταλέντο για να αντιδράσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να μην μπλέξουμε με τα παραδοσιακά σημεία νίκης, πόντων ή χάντικαπ και να πάμε με μια όχι τόσο εμπορική επιλογή από τα ειδικά στοιχήματα παικτών. Πιο συγκεκριμένα, θα κρατήσουμε το over 6,5 στους πόντους του νεαρού Καμπάκα, ο οποίος παίρνει σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος (περί τα 20 λεπτά κατά μέσο όρο), σκοράρει 7+ πόντους ανά αγώνα και προφανώς βρίσκει αρκετούς χώρους, καθώς οι αντίπαλες άμυνες επικεντρώνονται κυρίως στους σταρ της Γαλατάσαραϊ (βλ. Ντι Μποστ, Κάνααν κλπ).

Παναθηναϊκός - Λάρισα: Γουάιτ over 1,5 εύστοχα τρίποντα (1.85)
Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν: Over 12,5 πόντοι (1.80)
Εφές - Γαλατάσαραϊ: Καμπάκα over 6,5 πόντοι (2.20)