16/03/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (16/03): Δίκαιο... αουτσάιντερ ο Προμηθέας Πατρών

Συνεχίζεται η δράση στα παρκέ του EuroCup και του Basketball Champions League. Αναλύσεις και προγνωστικά από τον “The Answer”.

EUROCUP

Μπούντουτσνοστ - Προμηθέας Πατρών: Αναμέτρηση για τον δεύτερο όμιλο του EuroCup. Η Μπούντουτσνοστ με ρεκόρ 8-6 προφανώς και είναι το φαβορί απέναντι στον Προμηθέα. Η ελληνική ομάδα έχει απολογισμό 4 νίκες και 10 ήττες μέχρι σήμερα, δεν έχει κίνητρο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ και ποιοτικά υστερεί σημαντικά συγκριτικά με την ομάδα από το Μαυροβούνιο. Η “Μπούντου” είναι το μεγάλο φαβορί, διαθέτει και πιο έμπειρους παίκτες από τον Προμηθέα, επομένως ο άσος κόντρα στο χαμηλό χάντικαπ σε συνδυασμό με το -λογικό βάσει αριθμών- over 151,5, ανεβαίνει σε αποδόσεις άνω του 2.00 όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Παρτιζάν - Λεβαλουά: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για πρώτο όμιλο του EuroCup. Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ισοβαθμεί με την Λεβαλουά, καθώς αμφότερες μετρούν 9 νίκες και 5 ήττες μέχρι σήμερα στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι Σέρβοι προφανώς και έχουν τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς διαθέτουν μονάδες που συνδυάζουν ποιότητα και εμπειρία, ενώ συν τοις άλλοις ποντάρουν και στο πλεονέκτημα έδρας. Παρόλα αυτά, ο άσος στο 1.40 περίπου κρίνεται unfair για ποντάρισμα, γι’ αυτό αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ παίρνει αρκετές επιθέσεις πάνω του όσο βρίσκεται στο παρκέ και το 2.40 στο σενάριο του βρει δύο τουλάχιστον εύστοχα τρίποντα, κρίνεται value για ποντάρισμα.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Λούντβιγκσμπουργκ - Χάποελ Χολόν: Θα κρατήσουμε ένα ειδικό στοίχημα και από τη σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στη Λούντβιγκσμπουργκ και τη Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League. Οι Γερμανοί είναι όντως το φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι αποδόσεις του άσου κρίνονται unfair για ποντάρισμα. Η Χάποελ Χολόν έχει έμπειρες και ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ της, επομένως δεν μπορούμε να την κοντράρουμε εύκολα. Τι θα ποντάρουμε επομένως; Θα κρατήσουμε το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Ράγκλαντ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δοκιμάζει αρκετά συχνά το χέρι του, έχει ηγετικό ρόλο και ακόμα και αν τελικά είναι άστοχος, το 2.40 κρίνεται value και χωράει στο παιχνίδι μας όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Μπούντουτσνοστ - Προμηθέας: 1 & over 151,5 (2.10)
Παρτιζάν - Λεβαλουά: Πάντερ over 1,5 εύστοχα τρίποντα (2.40)
Λούντβιγκσμπουργκ - Χάποελ Χολόν: Ράγκλαντ over 1,5 εύστοχα τρίποντα (2.40)