12/02/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (13/02): Κυριακή “παρέα” με ικανούς σκόρερ!

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η μπασκετική δράση σε όλη την Ευρώπη και η ανάλυση του κουπονιού της Κυριακής (13/02) από τον “The Answer” έβγαλε ορισμένες δυνατές επιλογές για ποντάρισμα.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Άρης - Ιωνικός: Με μια πολύ σημαντική αναμέτρηση συνεχίζεται η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης με ρεκόρ 5-8 υποδέχεται τον Ιωνικό που έχει 3 νίκες και 8 ήττες μέχρι σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι αποδυναμώθηκαν πάρα πολύ μετά την αποχώρηση του Τζέρμαν (γκαρντ), ωστόσο δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το 1.20 του άσου δεν έχει αξία για ποντάρισμα. Θα εμπιστευτούμε αποκλειστικά τον Χάνλα (γκαρντ), ο οποίος φέτος σκοράρει περί τους 22 πόντους κατά μέσο όρο, έβαλε 35 απέναντι στον Ολυμπιακό πριν από μερικές ώρες και θα πάρει γι’ ακόμα ένα βράδυ πολλές προσπάθειες. Το over 2,5 στα εύστοχα τρίποντα του Καναδού έχει αξία για ποντάρισμα, ειδικά αν σκεφτούμε πως ο Χάνλα θα νιώθει πολύ πιο άνετα στο γήπεδό του.

LIGA ENDESA

Μπρεογάν - Βαλένθια: Επόμενη στάση στο ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Η Μπρεγοάν με ρεκόρ 9-9 υποδέχεται τη Βαλένθια που μετράει 11 νίκες και 6 ήττες. Οι φιλοξενούμενοι στα χαρτιά είναι το φαβορί, ωστόσο δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα, ωστόσο παρουσιάζονται επιπόλαιοι, γι’ αυτό προτιμήσαμε το ειδικό στοίχημα των over 18,5 εύστοχων τριπόντων, από το να μπλέξουμε με την πρόβλεψη του τελικού νικητή. Βλέπετε, η Μπρεογάν τρέχει και σουτάρει αρκετά, δεν παίζει, όμως, άμυνα, συνεπώς το πιο πιθανό είναι να δούμε run n’ gun μπάσκετ. 

VTB LEAGUE

Ούνικς Καζάν - Ενισέι: Θα κάνουμε και μια στάση στην VTB League. Η Ούνικς Καζάν είναι πρώτη με ρεκόρ 11-2 και υποδέχεται την Ενισέι, η οποία μετράει 4 νίκες και 8 ήττες μέχρι σήμερα. Είναι προφανές πως η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι το φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο στοιχηματικά αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τον Αϊζάια Κάνααν και όχι με τον άσο. Βλέπετε, με τον Λορένζο Μπράουν κατά πάσα πιθανότητα ξανά στα πιτς, ο Κάνααν θα πρέπει να βγει μπροστά και απέναντι στη μέτρια άμυνα των φιλοξενούμενων, μπορεί να κάνει ένα γεμάτο παιχνίδι. Η Ενισέι φέτος δέχεται περί τους 84 πόντους κατά μέσο όρο και ο Αμερικανός γκαρντ έχει το ταλέντο να την “πληγώσει”.

BASKETBOL SUPER LIGI

Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε: Τελευταία αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε από το μπασκετικό πρόγραμμα της Κυριακής είναι αυτή ανάμεσα στη Γκαζιαντέπ και τη Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Τουρκίας. Στο 13-7 οι γηπεδούχοι, δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορούν να βάλουν δύσκολα στη Φενέρμπαχτσε, η οποία συνεχίζει ως πρώτη με απολογισμό 16 νίκες και 4 ήττες, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ταλαιπωρείται από ορισμένες σημαντικές απουσίες. Σε κάθε περίπτωση, ο Μαχμούτογλου στα ματς του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικός, καθώς πρέπει να υπάρχει σταθερά ένας Τούρκος στην πεντάδα και με βάση το ταλέντο και την εμπειρία του, περιμένουμε να επιβεβαιώσει το over 8,5 των προσωπικών του πόντων.

Άρης - Ιωνικός: Χάνλα over 2,5 εύστοχα τρίποντα (2.00)
Μπρεογάν - Βαλένθια Over 18,5 εύστοχα τρίποντα (1.75)
Ούνικς Καζάν - Ενισέι: Κάνααν over 12,5 πόντοι (1.87)
Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε: Μαχμούτογλου over 8,5 πόντοι (1.87)