07/12/2021 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (07/12): Πολλές ευκαιρίες στα ειδικά παικτών!

Η Τρίτη έχει καλές ευκαιρίες για ποντάρισμα στο μπασκετικό κουπόνι και ο "The Answer" έβγαλε δυνατά σημεία μετά από τη μελέτη των κορυφαίων διοργανώσεων.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο: Παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Στο 6-1 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, στο 4-4 το Λαύριο, που έρχεται από συνεχόμενες νίκες εντός κι εκτός των συνόρων. Δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στο συγκεκριμένο ματς το Λαύριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε στον άσο με -18,5 πόντους χάντικαπ. Θα προτιμήσουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος θα θελήσει να βρει ρυθμό ενόψει των αναμετρήσεων της EuroLeague, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει πολλά plays που να καταλήγουν στον Αμερικανό γκαρντ.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Ιγκοκέα - Νίμπουρκ: Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι στο πλαίσιο του 5ου ομίλου του Basketball Champions League, εκεί όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Στο 1-3 η Ιγκοκέα, παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στη Νίμπουρκ, η οποία έχει απολογισμό 2-2 μέχρι σήμερα. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αξίζει και το over, ωστόσο θα πάμε στη σταθερά που ακούει Μαρκέλ Σταρκς. Ο γκαρντ της Ιγκοκέα έχει ηγετικό ρόλο, σκοράρει 11+ πόντους ανά ματς με 6+ ασίστ στη στατιστική του κατά μέσο όρο και σε ένα παιχνίδι “τελικό” για την ομάδα του, αναμένεται να πάρει πολλές προσπάθειες.

Σταλ - Μανρέσα: Αναμέτρηση για τον δεύτερο όμιλο του BCL. Η Σταλ από την Πολωνία έχει ρεκόρ 1-3, η Μανρέσα έχει... καθαρίσει με 4/4 νίκες, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για καθοριστικό ματς για τους γηπεδούχους. Αρκεί αυτό όμως για να τους εμπιστευτούμε; Μάλλον όχι γιατί η Μανρέσα προφανώς και είναι το φαβορί. Επειδή, όμως, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, θα ποντάρουμε στις “σταθερές” τους. Η μια σταθερά είναι ο Πάλμερ Jr που σκοράρει 16+ πόντους κατά μέσο όρο και αναμένεται γι’ ακόμα ένα βράδυ να πάρει πολλές προσπάθειες, ενώ και ο Μίκαελ Γιανγκ (σέντερ) θα μείνει αρκετή ώρα στο παρκέ, κατεβάζει 6+ ριμπάουντ ανά ματς, άρα προφανώς μπορούμε να ποντάρουμε στο over 5,5. Ειδικά στις δυνατές αποδόσεις που θα δείτε στη συνέχεια.

EUROCUP

Μπουργκ - Μπούρσασπορ: Αγώνας για τον δεύτερο όμιλο του Eurocup. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς οι Γάλλοι έχουν μείνει στο 1-4, οι Τούρκοι είναι στο 2-3, επομένως για καμία εκ των δύο δεν θα είναι καλό να χάσει. Γενικότερα είναι αρκετά μπερδεμένο το συγκεκριμένο ματς και γι’ αυτό μείναμε αποκλειστικά στα ειδικά παικτών. Ο Άντριους (γκαρντ) παίρνει αρκετές προσπάθειες και είναι σημαντικός στο ροτέισον της Μπούρσασπορ. Φέτος, ο Αμερικανός έχει κοντά στους 13 πόντους κατά μέσο όρο στη στατιστική του, συνεπώς το over 7,5 στις εξαιρετικές αποδόσεις που το συναντάμε κρίνεται value για ποντάρισμα.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο: Μέικον over 12,5 πόντοι (1.75)
Ιγκοκέα - Νίμπουρκ: Σταρκς over 19,5 πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (1.87)
Σταλ - Μανρέσα: Πάλμερ over 14,5 πόντοι (1.75)
Σταλ - Μανρέσα: Γιανγκ over 5,5 ριμπάουντ (2.25)
Μπουργκ - Μπούρσασπορ: Άντριους over 7,5 πόντοι (2.15)

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι Stoiximan. Τα λέμε και στο Twitter @AnswerKostas