06/02/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (06/02): Κυριακή παρέα με μπάσκετ και value αποδόσεις!

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται σε όλη την Ευρώπη. Ο The Answer μελέτησε το μπασκετικό κουπόνι και παρουσιάζει επιλογές για ποντάρισμα στο Bet-Planet.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λάρισα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος με ξεκάθαρο φαβορί τους “πράσινους”. Στο 10-1 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, προφανώς είναι ανώτερη ομάδα από τη Λάρισα, η οποία βρίσκεται στο 4-8. Οι γηπεδούχοι, βέβαια, έχουν βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ τους, ενώ το “τριφύλλι” δεν θα είναι με πλήρες ρόστερ, συνεπώς το χάντικαπ των 16 πόντων -περίπου- δεν έχει αξία για ποντάρισμα. Μπορούμε, όμως, να πάμε στο over, καθώς οι γηπεδούχοι παίζουν γρήγορο μπάσκετ εσχάτως, σκοράρουν περί τους 75 πόντους και δέχονται σταθερά πάνω από 80 και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τη σειρά του, είναι δεδομένο πως μπορεί να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο ρυθμό.

LIGA ENDESA

Φουενλαμπράδα - Μπασκόνια: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 6-10 και παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στο 10-8 και θέλουν σιγά σιγά να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην πρώτη 8άδα της Liga Endesa. Οι Βάσκοι είναι σίγουρα το φαβορί, ωστόσο αντί να ρισκάρουμε με το διπλό του 1.60, αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε το over στα εύστοχα τρίποντα του Τζέισον Γκρέιντζερ. Ο έμπειρος φόργουορντ παίρνει πολλές από τις επιθέσεις της Μπασκόνια και η Φουενλαμπράδα με τη μέτρια έως κακή άμυνα που παίζει, δύσκολα θα τον περιορίσει. Οι γηπεδούχοι δέχονται περί τους 87 πόντους κατά μέσο όρο.

Μπιλμπάο - Μανρέσα: Με ένα special bet παίκτη σε value απόδοση θα πορευτούμε και στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Μανρέσα. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 8-9 και μπορούν να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους του 13-5. Η Μπιλμπάο, βέβαια, υστερεί στο αμυντικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που παρά το γεγονός ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έρχεται από σερί νίκες, δεν θα την εμπιστευτούμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Η κακή της άμυνα, όμως, μας προσφέρει την επιλογή να στηρίξουμε το over του Ισμαέλ Μπάκο. Ο σέντερ της Μανρέσα σκοράρει περί τους 12 πόντους κατά μέσο και μπορεί να κινηθεί χωρίς τη μπάλα κόντρα σε μια μέτρια άμυνα που δέχεται σταθερά 85+ πόντους ανά παιχνίδι. Ακόμα και αν τελικά η Μπιλμπάο κάνει τη μίνι έκπληξη και φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, το over του Μπάκο μπορεί να επιβεβαιωθεί.

BASKETBOL SUPER LIGI

Γαλατάσαραϊ - Εφές: Ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης έχουμε στην τουρκική λίγκα. Η Γαλατάσαραϊ (12-7) έχει ανέβει επίπεδο φέτος τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεδομένα δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο ομάδων όπως η Εφές (14-4). Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, έχουν και την έξτρα κόπωση της EuroLeague, παραμένουν, όμως, το φαβορί. Παρόλα αυτά, δεν θα ρισκάρουμε με το διπλό, ούτε με τους συνολικούς πόντους, καθώς οι bookmakers έχουν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι. Πάμε με το over στα ριμπάουντ του Μοερμάν, ο οποίος αν τελικά δεν μείνει εκτός ροτέισον (υπάρχει μια μικρή πιθανότητα) θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και μπορεί να κατεβάσει 6 “σκουπίδια”. Αν τελικά δεν παίξει, θα είναι void το ποντάρισμά μας.

Λάρισα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Over 160,5 (1.91)
Φουενλαμπράδα - Μπασκόνια: Γκρέιντζερ over 1,5 εύστοχα τρίποντα (2.08)
Μπιλμπάο - Μανρέσα: Μπάκο over 11,5 πόντοι (2.20)
Γαλατάσαραϊ - Εφές: Μοερμάν over 5,5 ριμπάουντ (2.00)