04/06/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (04/06): Με over και... Ντάνστον!

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις στα πλέι οφ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ο “The Answer” αναλύει και προτείνει στο Bet-Planet.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - Προμηθέας Πατρών: Τρίτος μεταξύ τους ημιτελικός. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει με άνεση το 2-0 μέχρι τώρα, σκοράροντας μάλιστα 100+ πόντους και στα δύο ματς (116-73 & 102-72). Η λογική λέει πως οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν σχετικά άνετα και το 3-0, ωστόσο ο άσος με χάντικαπ δεν κρύβει αξία για ποντάρισμα. Στοιχηματικά, η βασική μας επιλογή θα είναι το over, καθώς η ομάδα του Πειραιά δεν δείχνει διάθεση να κατεβάσει τον ρυθμό, θα ανεβάσει ψηλά το σκορ και παράλληλα ο Προμηθέας έχει δείξει πως διαθέτει το ταλέντο για να ακολουθήσει μέχρι ένα σημείο.

BASKETBOL SUPER LIGI

Εφές - Γαλατάσαραϊ: Πέμπτος μεταξύ τους ημιτελικός. Η Εφές είχε το προβάδισμα με 2-1, ωστόσο η Γαλατάσαραϊ απάντησε με 86-81 στο Game 4 και κατάφερε να στείλει τη σειρά σε Game 5! Η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη έχει κάνει την υπέρβαση μέχρι σήμερα, δείχνει ικανή να φτάσει ψηλά, αλλά δεδομένα παραμένει το αουτσάιντερ απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Παρόλα αυτά, το σίγουρο είναι πως δεν αξίζει να μπλέξει κανείς με την πρόβλεψη του τελικού νικητή ή το χάντικαπ στο συγκεκριμένο ματς, καθώς τα πάντα είναι πιθανά. Στοιχηματικά, λοιπόν, θα δείξουμε εμπιστοσύνη στον Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος κάνει καλή σειρά απέναντι στη Γαλατάσαραϊ και μπορεί να γεμίσει τη στατιστική με πόντους και ριμπάουντ κυρίως.

Ολυμπιακός - Προμηθέας: Over 161,5 (1.65)
Εφές - Γαλατάσαραϊ: Ντάνστον over 15,5 πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ (1.78)