04/04/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (04/04): EuroLeague και... Ελλάδα

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται με αρκετό ενδιαφέρον και ο The Answer αναλύει τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της Δευτέρας (04/04).

EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου: Αδιάφορη και απογοητευμένη είναι η Φενέρμπαχτσε, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 57-66 από την Άλμπα (εντός έδρας) και υποχώρησε στο 9-16 στη EuroLeague. Η Μπάγερν, αντίθετα, επικράτησε άνετα του Ερυθρού Αστέρα με 82-57, βελτίωσε στο 13-12 το ρεκόρ της και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα playoffs. Οι Βαυαροί πλέον ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να πάμε στο διπλό. Η επιλογή μας είναι να πάμε με το εύρος πόντων 144-156, καθώς δεν περιμένουμε run n’ gun ρυθμό, αλλά την ίδια στιγμή θεωρούμε πως κατά πάσα πιθανότητα ο νικητής θα κριθεί πάνω από τους 70 πόντους.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός (15-1) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (7-9) στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League. Είναι προφανές ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν υπάρχει αξία στον άσο με χάντικαπ, ενώ το παιχνίδι είναι μπερδεμένο και όσον αφορά τους συνολικούς πόντους. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να πάμε αποκλειστικά στα ειδικά παικτών. Πιο συγκεκριμένα, θα πάμε με τη safe επιλογή του Ζαν Σαρλ. Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής λόγω και της απουσίας του Φαλ (σ.σ. ακόμα και αν είναι στη δωδεκάδα δεν θα είναι 100% έτοιμος) και το over 7,5 στους προσωπικούς του πόντους αξίζει ποντάρισμα.

Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου: 144-156 πόντοι (2.72)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ζαν Σαρλ over 7,5 πόντοι (1.60)