03/04/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (03/04): Κυριακή με EuroLeague, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και καλοπληρωμένες επιλογές

Μπασκετική Κυριακή έχουμε μπροστά μας και ο The Answer αναλύει και προτείνει επιλογές από Ελλάδα και Ευρώπη.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (16-1) δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΚ (9-9) και θέλει τη νίκη για να πάει χωρίς απώλειες στο ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας (11/04) με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Δεν διαφωνούμε με τους bookmakers που προσφέρουν ως "καυτό" φαβορί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ωστόσο επειδή η ΑΕΚ μετά την αλλαγή προπονητή έχει πολύ καλή ψυχολογία και ποντάρει και στην έδρα της, εμείς αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη το διπλό ή το χάντικαπ και να πάμε με το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" επέστρεψε ορεξάτος, έχει πάρει από 7 τρίποντα στα δύο τελευταία παιχνίδια με Μακάμπι και Ρεάλ για τη EuroLeague, επομένως γιατί να μην τον εμπιστευτούμε;

Περιστέρι - Λάρισα: Ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη Stoiximan Basket League. Η αναμέτρηση του Περιστερίου (8-9) με τη Λάρισα (7-9) θα κρίνει πολλά ως την τελική κατάταξη και την είσοδο στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο στοιχηματικά, ο άσος σε τόσο χαμηλές αποδόσεις δεν αξίζει ποντάρισμα, παρά το γεγονός ότι όντως συμφωνούμε πως το Περιστέρι έχει τον πρώτο λόγο. Η Λάρισα, όμως, έχει βελτιωθεί σημαντικά μετά τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της, είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη και δεδομένα μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Κάπως έτσι καταλήξαμε στην επιλογή του special bets "καμία να νικήσει με 6+ πόντους", καθώς πληρώνει εξαιρετικά και παράλληλα συγκεντρώνει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

EUROLEAGUE

Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας: Υπάρχει και ένα εξ αναβολής παιχνίδι για τη EuroLeague στο πρόγραμμα της Κυριακής (03/04). Η Ζαλγκίρις (7-20) υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (11-15), σ΄ένα ματς όπου δεν έχει μεν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά που θα μπορούσαμε να στηρίξουμε τους γηπεδούχους. Βλέπετε, η Ζαλγκίρις παίζει πάντα καλά μπροστά στο κοινό της και σίγουρα δεν είναι τόσο απογοητευμένη όσο ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στην 8άδα της κορυφαίας διοργάνωσης. Συνεπώς, αξίζει να στηρίξουμε τους γηπεδούχους στον άσο σε συνδυασμό με το αναμενόμενο over 137,5 για ένα combo bet του 1.80+!

LIGA ENDESA

Τενερίφη - Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κάνουμε και μια στάση στο ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Η Ρεάλ Μαδρίτης (18-6) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τενερίφη (15-8) σε μια αρκετά δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς, καθώς μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το κλίμα δεν είναι ιδανικό. Τι θα ποντάρουμε επομένως; Η πρώτη μας σκέψη ήταν το διπλό, σεβόμαστε, όμως, την πορεία των γηπεδούχων και αποφασίσαμε να πάμε αποκλειστικά στα ειδικά παικτών. Ο Πάμπλο Λάσο εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Γιαμπουσέλε, ο Γάλλος φόργουορντ παίρνει αρκετές προσπάθειες όσο βρίσκεται στο παρκέ, συνεπώς το over 1,5 στα προσωπικά του εύστοχα τρίποντα σε απόδοση λίγο κάτω από το 2.00, δεδομένα αξίζει ποντάρισμα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου over 1,5 εύστοχα τρίποντα (1.80)
Περιστέρι - Λάρισα: Καμία να νικήσει με 6+ πόντους (2.87)
Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας: 1 & over 137,5 (1.86)
Τενερίφη - Ρεάλ Μαδρίτης; 2