26/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Μονόδρομος το τρίποντο

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Εύχομαι όλοι να περνάτε φανταστικά αυτό το διάστημα έχοντας δίπλα σας όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα δικά μας τώρα, boxing day στην Premier League με συνολικά έξι αναμετρήσεις. Ξεχώρισα δύο σημεία τα οποία και θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Αρχικά, θα ασχοληθούμε με το Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον στις 17:00. Αναγκαίο πρέπει να θεωρείται το τρίποντο στο στρατόπεδο των γηπεδούχων αν και εφόσον φέτος θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. Δεν πειθουν με την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζαν προβλήματα με τον ιό που έχει αλλάξει την ζωή ολονών. Από την άλλη πλευρά, η Σαουθάμπτον δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο ως σύνολο. Μέτρια σαν ομάδα δίχως να έχει τον σταρ που ξεχωρίζει στο ρόστερ. Πιστεύω πως στο σημερινό ματς ο Μόγες και οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα με στόχο μόνο τη νίκη. Αν και λείπουν οι Αντόνιο, Ζουμά, Ογκμπονά και Κρουέσγκελ ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει αρκετές λύσεις για να καλυφθούν τα κενά τα οποία θα δημιοργηθούν. Περιμένω Run n Gun παιχνίδι από τους γηπεδούχους με τον Μπενραχμά στην κορυφή να κυνηγάει κάθε χαμένη μπαλιά και τους Μπόουεν, Φορνάλς και Λανζίνι θα γίνονται επικίνδυνοι διαρκώς από πίσω στο κλασικό 4-2-3-1. Τον πρώτο λόγο από τον αγώνα έχει ο άσος σε απόδοση 1.94.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το mini Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας. Συμφωνώ πως ο Κόντε έχει αρχίσει να κάνει «ομάδα» την Τότεναμ. Ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας αποτελεί την ίδια στιγμή μία αρκετά ποιοτική ομάδα που φέτος δείχνει ότι μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Μην ξεχνάμε άλλωστε το διπλό που μπόρεσε να πάρει πριν λίγο καιρό στην έδρα της φορμαρισμένης Μάντσεστερ Σίτι. Στο σημερινό ματς περιμένω από τους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Το γκολ από πλευράς τους το θεωρώ σίγουρο. Αυτό όμως που πιστεύω πως συλλέγει επίσης αρκετές πιθανότητες είναι να πετύχουν έστω ένα γκολ και οι φιλοξενούμενοι. Δεν έγιναν ξαφνικά υπερομάδα οι «πετεινοί», σίγουρα υπάρχουν ακόμα αμυντικά κενά τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν με την ταχύτητα τους οι Αγιού και Ζαχά ενώ εξαιρετική χρονιά διανύει και ο ανερχόμενος Γκάλαχερ, δείχνοντας κάθε αγωνιστική ότι διαθέτει εξαιρετικό σουτ για να απειλήσει από μακρινή απόσταση. Συνεπώς, επιλογή θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.93.

Οι επιλογές μου:

17:00 Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον: 1 (1.94) / Stoiximan - 12 units
17:00 Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας: GG (1.93) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).