05/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Μονακό έτοιμη για τα... αστέρια

Καλημέρα σε όλους. Στήλη σήμερα με δύο επιλογές από δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ξεκίνημα από Γαλλία και το ματς της Λιλ κόντρα στην Μονακό (22:00). Το βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση είναι μονόπλευρο και αφορά τους φιλοξενούμενους. Η Λιλ φέτος παρουσίασε κακή εικόνα και πλέον βρίσκεται σταθερά στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα δίχως να προλαβαίνει κάποια ευρωπαϊκή θέση ενώ ταυτόχρονα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Σάντσες και Γιλμάζ είναι δύο σημαντικότατες απουσίες που θα κοστίσουν στην μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων.
Από την άλλη πλευρά, η Μονακό βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του κόουτς Κλεμέντ μετράει εφτά σερί νίκες που συνδυάζονται και με πειστικές εμφανίσεις. Ο Μπεν Γεντέρ είναι ένας «κίλερ» στην επίθεση ενώ στο 4-2-3-1 του Βέλγου προπονητή, σημαντικές βοήθειες προσφέρουν και οι Βόλαντ, Γκολοβίν και Ντιόπ, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 1.95 και μου κάνει για τα δεδομένα.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Συνέχεια με το Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ, την ίδια ώρα. Η Λεβάντε πρέπει να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους όλες τις αναμετρήσεις. Παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο με τον Λίσκι παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα και κυρίως δείχνει ικανή να «χτυπήσει» κάθε αντίπαλο, ειδικότερα μέσα στην έδρα τους, έχοντας καταφέρει να βάλει δύσκολα ακόμα και απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα που ανήκουν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Όσο για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, πήγε να βρει σταθερότητα ωστόσο άρχισε να προβληματίζει εκ νέου παραμένοντας για τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τους παίκτες για να μπορέσουν να σκοράρουν γκολ στην σημερινή αναμέτρηση και να πιστέψουν σε τερματισμό στην πρώτη τετράδα της La Liga. Ο Σόρλοθ είναι ένα «θωρηκτό» στην κορυφή ενώ Γιανουζάι και Ίσακ είναι δύο ταχύτατοι παίκτες που μπορούν να τρέξουν στον ανοιχτό χώρο. Οι γηπεδούχοι επίσης είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν. Μοράλες και Γκόμεζ συνθέτουν ένα δίδυμο μπροστά που μπορεί να προξενήσει προβλήματα στους αντιπάλους. Λειτουργεί σωστά το 4-4-2 του Ιταλού προπονητή που λαμβάνει επίσης σημαντικές βοήθειες από τα άκρα. Υπάρχει αξία στο Over 2.5 σε απόδοση 1.89.

 

Οι επιλογές μου:

22:00 Λιλ - Μονακό: 2 (1.95) / Stoiximan - 7 units
22:00 Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Over 2.5 (1.89) / Stoiximan - 7 units