03/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Μιλάει η παράδοση

Καλημέρα σε όλους. Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα ωστόσο είναι η ώρα των εθνικών με το Nations League να μας «συντροφεύει» για τις επόμενες ημέρες. Δύο σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το Βέλγιο - Ολλανδία στις 21:45. Σαφώς στόχος και των δύο ομάδων είναι να κατακτήσουν την 1η θέση του ομίλου. Σε δηλώσεις του, ο Ντε Μπρούινε έκανε παράπονα για το επιβαρυμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών βλέποντας αυτή την διοργάνωση περισσότερο σαν «αγγαρεία». Παρόλα αυτά, το Βέλγιο πρέπει και θέλει να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου καθώς η «φουρνιά» των μεγάλων παικτών μεγαλώνει... Από την άλλη πλευρά, η Ολλανδία επέστρεψε. Τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει αρκετά ανταγωνιστική εικόνα ενώ διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που παίζουν σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.
Στο αποψινό ματς περιμένω από τις δύο εθνικές σκορ και θέαμα. Η απουσία του Κουρτουά κάτω από τα γκολποστ για τους γηπεδούχους κρίνεται σημαντική καθώς χάνεται η σταθερότητα και η σωστή επικοινωνία με την άμυνα. Ντε Μπρούινε και Αζάρ αναμένεται να ξεκινήσουν στα άκρα ενώ σε θέση φορ λογικά θα βρεθεί ο Μπατσουαγί που παρουσιάζεται άλλος «άνθρωπος» με την χώρα του. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ένα δίδυμο «φωτιά» στην επίθεση, εκεί όπου Μάλεν και Ντεπάι θα αναλάβουν τον ρόλο του σκοραρίσματος. Σε θέση δεκαριού θα βρεθεί ο Μπέρχαους ενώ στα πλάγια θα προσφέρουν αρκετές βοήθειες με τα ανεβάσματα τους οι Μαλάσια-Ντάμφρις. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.77.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Συνέχεια την ίδια ώρα με το Γαλλία - Δανία. Η Γαλλία αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης. Μάλιστα, η ομάδα του Ντεσάμπ είναι αυτή που κατέχει τον τίτλο του Nations League, νικώντας με 2-1 την Ισπανία στον τελικό. Ωστόσο, στη σημερινή αναμέτρηση, η Δανία δεν μπορεί να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν σταθερά ανταγωνιστικό και μοντέρνο ποδόσφαιρο δίνοντας βαρύτητα στην δημιουργία φάσεων μέσω οργανωμένων επιθέσεων. Ο Έρικσεν επέστρεψε και άφησε καλές εντυπώσεις με την Μπρέντφορντ ενώ οι Ντάμσγκαρντ, Πούλσεν και Όλσεν συνεχίζουν να παρουσιάζουν σταθερά καλή εικόνα με τις ομάδες τους.
Πιστεύω πως θα βρουν το γκολ, άλλωστε οι γηπεδούχοι ναι μεν θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο ωστόσο προέρχονται κουρασμένοι από τα σερί ματς και σίγουρα θα παρουσιάσουν κενά διαστήματα. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 2.05.

Cash out τώρα και στα free bet!

Οι επιλογές μου:

21:45 Βέλγιο - Ολλανδία: Over 2.5 (1.77) / Stoiximan - 10 units
21:45 Γαλλία - Δανία: GG (2.05) / Stoiximan - 10 units