07/05/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Miami Grand Prix: Μονεγάσκος στην κορυφή

Μετά από μερικές εβδομάδες, επιστρέφουμε με αναλύσεις και σημεία για το αγαπημένο μας μοτοσπόρ. Την Formula 1. Οικοδέσποινα αυτή την φορά είναι η πόλη του Miami σε έναν αγώνα, ιδιαίτερα αγαπητό στους πιλότους επειδή… είναι στο Miami. Στα αγωνιστικά τώρα, εχθές ο Charles ήταν ταχύτερος μεμονωμένα σε κάθε sector ωστόσο, δεν κατάφερε να συνδυάσει όλους αυτούς τους χρόνους, μένοντας δεύτερος στο FP2. Μεγάλη και πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν ο George Russell ο οποίος εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα αξιοπιστίας που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Red Bull, έκλεψε την παράσταση και πλασαρίστηκε στην κορυφή.
Να σημειωθεί εδώ πως η Mercedes έρχεται με αλλαγές σε σχεδόν όλα τα φτερά του μονοθέσιου, και όπως δείχνουν τα πράγματα έως τώρα, θα λειτουργήσει σε καλό.

 

Έχουμε αρκετή στοιχηματικοκουβέντα σήμερα, και θα τα λέμε όλη μέρα είτε από Twitter, είτε από το δωρεάν κανάλι στο Telegram είτε το βράδυ παρέα με Θάνο Καλόγηρο και Άγγελο Αναστασσόπουλο στον BetRadio by Novibet.

Ξεκινάμε…

 

 

Season 4 – Episode 5

 

Ταχύτερος προκριματικών: Στην σκυτάλη ο Μονεγάσκος

Το φαβορί για την pole position είναι πολύ δίκαια ο Charles Leclerc. Έδειξε πως σε καθένα από τα sectors του αγώνα είναι ο ταχύτερος και πλέον το μόνο που μένει είναι να συνδυάσει αυτές τις επιδόσεις σε έναν γύρο ώστε να σημειώσει το απόλυτο. Για τον Max Verstappen δεν τρέφω πολλές ελπίδες καθώς τα προβλήματα για την Red Bull παραμένουν πολλά. Ωστόσο δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα η διαφορά μεταξύ των πρώτων, αλλά ούτε και θα μείνει κάτω του δέκατου, κάτι που φάνηκε και στα δοκιμαστικά. Συνοψίζοντας λοιπόν, poleman για το Miami Grand Prix, επιλέγουμε τον Charles Leclerc στο 2.15 και διαφορά νίκης 0.1-0.25 στο 3.85, αμφότερα στην Stoiximan.

 

Από την συγκεκριμένη στήλη δεν θα μπορούσε να λείπει το funbet στο George Russell. Δεν είναι η Mercedes έτοιμη να διεκδικήσει pole position ακόμη, ωστόσο ο ταλαντούχος νεαρός Βρετανός, έχει δείξει αρκετό πείσμα και δίψα για νίκες ώστε να θεωρούμε πως έχει ελπίδες. Έπειτα το 10.00 που προσφέρεται για την pole position του Russell, μόνο λάθος μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

 

Να τερματίσουν και οι δύο οδηγοί στις βαθμολογούμενες θέσεις: Επιστροφή της McLaren

Αγαπημένη επιλογή του 2018-2019, φαίνεται να επιστρέφει. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα για την McLaren, όλα δείχνουν πως τα πορτοκαλί μονοθέσια έχουν πάρει τον δρόμο τους προς την κορυφή. Με τις πολύ καλές επιδόσεις που έδειξαν στο προηγούμενο Grand Prix αλλά και την εικόνα τους εχθές, όλα δείχνουν πως θα δούμε αμφότερες τις δυο McLaren να τερματίζουν στους βαθμούς. Ίσως η συνεργασία με την Google, απλά να ήθελε λίγο παραπάνω χρόνο να ωριμάσει. Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια κίνηση από τους Βρετανούς, αποτελεί σημάδι πως τα πράγματα στην McLaren τείνουν τα αγγίξουν την κορυφή. Πλέον απλά θα κάνουμε υπομονή και μέχρι τότε θα την ποντάρουμε να έχει δυο μονοθέσια στους βαθμούς στον Κυριακάτικο αγώνα στο 2.00 της Stoiximan και πάλι.

 

 

(οι επιλογές μου)

Ταχύτερος προκριματικών: Charles Leclerc (2.15)/Stoiximan/15 units

Διαφορά νίκης προκριματικών: 0.1-0.25 δευτ. (3.85)/Stoiximan/10 units

Ταχύτερος προκριματικών: George Russel (10.00)/Stoiximan/5 units

(early)

Να τερματίσουν και οι δύο οδηγοί στις βαθμολογούμενες θέσεις: McLaren (2.00)/Stoiximan/20 units