30/10/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Mexico Grand Prix: Η επιστροφή των Silver Arrows

Με έναν εκπληκτικό γύρο εχθές, ο μόνος πιλότος που δεν είχε αντικειμενικό κίνητρο να κερδίσει την pole, πέταξε 3 δέκατα μακριά από όλους και στέφθηκε και πάλι poleman. Ο λόγος για τον Max Verstappen, που για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο άξια κέρδισε το φετινό πρωτάθλημα. Καμία δικαιολογία για το χθεσινό μας στοίχημα πάνω στον χρόνο. Συνεχίζουμε κανονικά να λήξουμε την χρονιά μας.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Στο υπόλοιπο grid εχθές, είδαμε μια εκπληκτική Mercedes να δίνει τον ρυθμό από τα FP3 και να κατακτά τελικά την 2η και 3η θέση για τους George και Lewis αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση τα φώτα θα είναι σήμερα στραμμένα στα ασημένια βέλη, που έστω και στο 90’ φάνηκαν έτοιμοι να ανέβουν και πάλι στο βάθρο. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

 

Και οι δύο οδηγοί να ανέβουν στο βάθρο: Από την πρώτη σχάρα μέχρι το τέλος

Ο λόγος εδώ για τους Max και Lewis. Τον Βρετανός 7άκις πρωταθλητή, τον έχουμε δει πολλές φορές να ψάχνει τρόπος να ανέβει στο πολυαγαπημένο του βάθρο, ακόμη και τις στιγμές που υπέφερε από το porpoising. Σήμερα εκκινώντας 3ος έχει όλα όσα χρειάζεται για να καταφέρει να κερδίσει πολύτιμους βαθμούς, και προφανώς ένα βάθρο. Το να ποντάρουμε στην νίκη του Hamilton δεν είναι εντελώς άσκοπο, ωστόσο προσωπικά θεωρώ πως ο Max έχει μπει σε god mode αυτή την στιγμή και θα ήταν περίεργο να τον κοντράρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε πιλότο. Η πιο σωστή επιλογή, με τεράστιο value είναι να ποντάρουμε στο να τερματίσουν αμφότεροι στο βάθρο στην (πολύ λάθος) απόδοση 2.00.
Επιπλέον δίπλα σε αυτό το σημείο, μπορούμε εύκολα να κολλήσουμε για την αγαπημένη στήλη, tricast με ακριβή σειρά πρόβλεψης. Σε αυτή την επιλογή θα κινηθούμε με την αλλαγή των Mercedes κατά την εκκίνηση. Θεωρώ πως η εκκίνηση θα είναι περίεργη, καθώς δίνει ένα πλεονέκτημα στην 2η σχάρα εκκίνησης. Ο Lewis έχει εμπειρία σε αυτές τι εκκινήσεις και ξέρει πολύ καλά, πως να τις εκμεταλλευτεί . Επιλέγουμε λοιπόν VER-HAM-RUS ως την τελική τριάδα σε απόδοση 5.00.

 

Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Λάθος το 1.85 της Alpine

Από την 9η και 10η θέση θα εκκινήσουνε σήμερα τα δυο μονοθέσια της Alpine με τους Alonso και Ocon αντίστοιχα. Ένα καθαρά value bet εδώ, καθώς τα Γαλλικά μονοθέσια μας έχουν συνηθίσει στους βαθμούς και εκκινώντας από τις συγκεκριμένες θέσεις, θεωρώ πολύ λάθος το 1.85. Περιμένω μια καλή εκκίνηση και μετά σταθερότητα για το υπόλοιπο του αγώνα. Εύκολη επιλογή εδώ το 1.85.

 

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Δεν επιτρέπει λάθη το budget

Η χρονιά έχει σχεδόν τελειώσει και το πρωτάθλημα έχει πλέον κριθεί 100% και για τους οδηγούς και για τους κατασκευαστές. Οι ομάδες θα αποφεύγουν πλέον βεβιασμένες κινήσεις που πιθανό να στοιχήσουν καθώς όλοι πλέον έχουν τα βλέμματα στραμμένα στο πρωτάθλημα του 2023. Ο καιρός για σήμερα προβλέπεται καλός και από τα ελεύθερα δοκιμαστικά κιόλας είδαμε πως οι πιλότοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέσα στο σιρκουί. Θα επιλέξουμε το over 17.5 εδώ στο 2.20 και θα κλείσουμε έτσι το Mexico Grand Prix για το πρωτάθλημα το 2022.

 

(οι επιλογές μου)

Και οι δύο οδηγοί να ανέβουν στο βάθρο: Max Verstappen & Lewis Hamilton (2.00)/25 units/Stoiximan

Tricast με ακριβή σειρά πρόβλεψης:  Verstapenn-Hamilton-Russell (5.00)/5 units/Bet365

Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Alpine (1.85)/Stoiximan/20 units

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Over 17.5 (2.20)/Bet365/15 units