09/12/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Μέχρι τέλους για την κορυφή

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το Europa League με αρκετές αναμετρήσεις και ισχυρό κίνητρο. Τρία σημεία ξεχώρισα από το αποψινό πρόγραμμα.

Ξεκίνημα στις 19:45 με το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αϊντχόφεν. Μόνο τη νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για να βρίσκονται στην επόμενη φάση δίχως μάλιστα να αφήνουν καλές εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Αλγκουαθίλ παραμένει δίχως νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ αρχίζει να «ξεφουσκώνει» παρουσιάζοντας αρκετά κενά σε ότι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Όσο για την PSV, αποτελεί κλασική Ολλανδική άμυνα. Παίζει φουλ επίθεση ενώ μετράει και σημαντικές επιστροφές. Πιστεύω πως θα δούμε ένα ματς γεμάτο γκολ. Έχει παίκτες «τρεχαντήρια» η Ισπανική ομάδα με τους Ισάκ και Οϊορθάμπαλ και Μπαρενετσέα να ξεχωρίζουν στο open play παιχνίδι. Στο σκοράρισμα θα βοηθήσουν σίγουρα και οι φιλοξενούμενοι που αν παίξουν μόνο για την ισοπαλία είναι χαμένοι από χέρι. Οι ποιοτικές επιλογές υπάρχουν και στα δύο στρατόπεδα, τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια με το ντέρμπι ανάμεσα σε Νάπολι και Λέστερ. Παρά το δυναμικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της χρονιάς. Μετράει σημαντικές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι η Νάπολι η οποία θα αναγκαστεί να παίξει δίχως τους Κουλιμπαλί (αμυντικός), Οσιμέν (επιθετικός), Ρουίθ (μέσος) και Ινσίνιε (μέσος). Η Λέστερ θα παίξει επίσης για τη νίκη στο σημερινό ματς έτσι ώστε να «κλειδώσει» την πρωτιά στον όμιλο. Αμφότερες αποτελούν άκρως επιθετικές ομάδες που ρισκάρουν στην επίθεση. Αυτό βέβαια έχει και αντίκτυπο στην άμυνα  καθώς έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα 4/5 τελευταία τους παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Και εδώ λοιπόν επιλογή θα αποτελέσουν τα γκολ και το Over 2.5 σε απόδοση 1.75. Οι Μπαρνς-Βάρντι-Μάντισον αποτελούν μία τριπλέτα που πλέον βρίσκεται «με κλειστά μάτια» ενώ από πλευράς Νάπολι ο Πετάνια είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και οι Πολιτάνο-Λοσάνο ταχύτατοι επιθετικοί που μπορούν να τρυπώσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Για τέλος άφησα την δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην έδρα της Αντβέρπ. Με τον Μάρτινς στον πάγκο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή και ομάδας που έχει βλέψεις για μεγάλα πράγματα. Άρεσε η ομάδα στην Κρήτη με τον Ρόνι Λόπες να δείχνει μόνο μερικές από τις επιθετικές του αρετές. Ποιοτικότατο το σύνολο του Ολυμπιακού, θα κυριαρχήσει στην αναμέτρηση με στόχο να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογεί για να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αδιάφορη η Αντβέρπ που έχει και δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης. Αναμένω από τους φιλοξενούμενους να παίξουν με ότι δυνάμεις έχουν και να πάρουν το τρίποντο. Καυτός ο Ελ Αραμπί, εξαιρετικοί οι Καμαρά και Μασούρας, σε πρώτο πλάνο το διπλό σε απόδοση 2.19.

Οι προτάσεις μου:

19:45 Ρεάλ Σοσιεδάδ - PSV: Over 2.5 (1.80) / Stoiximan - 10 units
19:45 Νάπολι - Λέστερ: Over 2.5 (1.75) / Stoiximan - 12 units
19:45 Αντβέρπ - Ολυμπιακός: 2 (2.19) / Stoiximan - 10 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-