23/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Μεγάλο Σάββατο με αγωνιστική δράση και Stoiximan!

Σάββατο σήμερα και η αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα (πλην του δικού μας) συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στη Stoiximan!

Ντέρμπι στο Λονδίνο με υψηλό βαθμολογικό κίνητρο

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν στις 14:30 με το βαθμολογικό κίνητρο να είναι ιδιαίτερα υψηλό για τις δύο ομάδες. Από την μία πλευρά, η Άρσεναλ θα θελήσει να κατακτήσει την 4η θέση με στόχο την επιστροφή της στο Champions League. Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να πείσιε με την εμφάνιση της έτσι ώστε να δείξει καλά στοιχεία στον προπονητή που θα την αναλάβει την επόμενη χρονιά (Τεν Χαχ). Η Stoiximan προσφέρει φυσικά την αγορά νικητή με 0% γκανιότα! Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 2.20, το Χ σε απόδοση 3.75 ενώ το διπλό στο 3.58. Πέρα από τα βασικά στοιχήματα, η Stoiximan προσφέρει σε απόδοση 3.65 (από το αρχικό 2.70) το γεγονός να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση. Στα match combo, το γεγονός να υπάρξουν Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση, Over 10.5 κόρνερ και Over 4.5 κάρτες πληρώνει σε απόδοση 7.70.

Με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή

Σήμερα υπάρχει άλλο ένα σημαντικό ντέρμπι, αυτή τη φορά στην Ιταλία και δεν είναι άλλο από το Ίντερ - Ρόμα. Και εδώ η Stoiximan προσφέρει την αγορά νικητή με μηδενική γκανιότα. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.71, το Χ στο 4.27 και το διπλό σε απόδοση 5.50. Στις ενισχυμένες αποδόσεις το γεγονός να υπάρξει ισοπαλία με γκολ δίνεται σε απόδοση 5.10 από το αρχικό 4.75 ενώ στα match combo σε συνολικά 7.60 απόδοση δίνεται το συνδυαστικό GG & Anytime scorers Martinez-Dzeko.

Der Klassiker με κορυφαίες αποδόσεις

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ λοιπόν με την Stoiximan να δίνει απόλυτο φαβορί τους γηπεδούχους. Αποτελούν μία ομάδα πιο σταθερή και φυσικά αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.43, το Χ σε απόδοση 6.11 και το διπλό σε απόδοση 7.29, όλα με μηδενική γκανιότα. Το γεγονός να σκοράρουν Λεβαντόφσκι & Χάαλαντ δίνεται στο 4.50 από το αρχικό 3.35 ενώ στα ειδικά, το Over 3.5 goals & Over 5.5 corner Bayern & -0.5 κάρτες Ντόρτμουντ βρίσκεται σε απόδοση 5.30.

Για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς επισκεφτείτε το site της Stoiximan!