11/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Με το μομέντουμ της Πορτογαλίας

Προγνωστικά Nations League (12/06/2022) | Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση

Καλημέρα σε όλους. Φουλ αγωνιστική δράση στο Nations League και σήμερα, ξεχώρισα συνολικά δύο σημεία από το πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το Ελβετία - Πορτογαλία στις 21:45. Ναι μεν... αλλά για την Ελβετία που έχασε για δεύτερο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στην Ισπανία με 1-0. Έπαιξε σχετικά καλό ποδόσφαιρο, πήρε πρωτοβουλίες στην αναμέτρηση ωστόσο της κόστισε το λάθος που έκανε η άμυνα στο 13ο λεπτό και σκόραρε ο αντίπαλος. Η ομάδα του Γιακίν δεν έδειξε να φοβάται τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, βγήκε μπροστά χωρίς όμως να κάνει γκολ τις φάσεις που δημιούργησε.
Από την άλλη πλευρά, η Πορτογαλία ήταν κυνική κόντρα στην Τσεχία παίρνοντας νίκη με 2-0. Σκόραρε και τα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, δέχθηκε 2-3 απειλητικές φάσεις από τον αντίπαλο δίχως ωστόσο να το «πληρώσει». Η ομάδα του Σάντος παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο κάτι που αφήνει μόνο καλές εντυπώσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άλλοτε κόουτς της εθνικής μας δίνει πάντοτε βαρύτητα στην άμυνα.
 Στο αποψινό ματς περιμένω από την Πορτογαλία να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο. Η χημεία στο ρόστερ είναι καταπληκτική καθώς όλοι φαίνεται να είναι μία οικογένεια ενώ παράλληλα υπάρχουν αρκετές ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ. Ο Ρονάλντο φυσικά αποτελεί τον σταρ της ομάδας ενώ Νέβες, Σίλβα και Καρβάλιο έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι ελέγχουν άριστα το κέντρο και την σύνδεση μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Στο δημιουργικό κομμάτι προσφέρει τα μέγιστα και ο Ζότα που ξέρει τόσο να δημιουργεί όσο και να «εκτελεί». Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το διπλό σε απόδοση 2.05.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Συνέχεια με το Ελλάδα - Κόσοβο την ίδια ώρα. Φανταστική για ακόμα ένα παιχνίδι η εθνική μας, έκανε το 3/3 νικών με πιο πρόσφατο επίτευγα το 3-0 κόντρα στην Κύπρο. Είχε την κυριαρχία σε όλο το ματς, η δουλειά του Πογέτ βγαίνει προς τα έξω ενώ όλο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δείχνει να είναι «μία γροθιά» και αυτό φάνηκε κυρίως στο διάστημα που ο Λημνιός τραυματίστηκε.
 Όσο για το Κόσοβο, αν και δύσκολα κατάφερε να νικήσει με 3-2 την Βόρεια Ιρλανδία. Είχε καλά διαστήματα στην αναμέτρηση όπου κατάφερε να κυραιρχήσει, βρίσκεται πλέον μόλις στο -3 από την εθνική μας.
 Το σημερινό ματς είναι κομβικό για την Ελλάδα. Με ενδεχόμενο τρίποντο ουσιαστικά «κλειδώνει» την πρωτιά στον όμιλο και τον προβιβασμό στο Β' γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Μετά από καιρό, η εθνική μας εμφανίζει καλά δείγματα γραφής και φαίνεται προετοιμασμένη για μεγάλα πράγματα. Δεν θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού ούτε στο σημερινό ματς. Επιπρόσθετα, θα έχει και την στήριξη του κόσμου στον Βόλο. Ο Μπακασέτας φυσικά θα είναι και πάλι ο ηγέτης της ομάδας μας έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής και στα τρία ματς. Μπάλντοκ και Τσιμίκας βοηθούν αρκετά με τα ανεβάσματα τους ενώ οι Σιώπης-Μάνταλος είναι ένα δίδυμο στο κέντρο που ελέγχει το παιχνίδι και προσφέρει αλληλοβοήθειες. Όσο για το Κόσοβο, είναι αναγκασμένο να επιτεθεί και να ανοιχτεί, αν φυσικά θέλει να διατηρήσει ελπίδες για πρωτιά στον όμιλο. Έχει ποιοτικές επιλογές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Μουρίκι είναι ένας φορ «κίλερ» μέσα στην περιοχή ενώ ένας ακόμα δραστήριος παίκτης είναι και ο Ρασίτσα της Νόριτς. Περιμένω να δω ένα ματς με αρκετά γκολ και τις δύο ομάδες να «παλεύουν» για το τρίποντο, τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Στοίχημα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί στο bet-planet.gr!

Οι προτάσεις μου:

Ελβετία - Πορτογαλία: 2 (2.05) / Stoiximan - 7 units
Ελλάδα - Κοσόβο: Over 2.5 (2.25) / Stoiximan - 5 units

Cash out τώρα και στα free bet!

Αυτά για σήμερα. Τα λέμε και στο Telegram Channel για όποια στοιχηματική αξία προκύψει στο live game.