21/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Με το μομέντουμ της Μπέτις

Καλημέρα σε όλους. Μικρό κέρδος και χθες με 1/2 στη στήλη μας. Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με δύο αναμετρήσεις από ένα περιορισμένο πρόγραμμα, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ξεκίνημα από το Γουότφορντ - Νόριτς στις 22:00. Αμφότερες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα έτσι ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Φουλ επίθεση παίζει η Γουότφορντ δίχως να δίνει την ανάλογη προσοχή στην άμυνα και το πληρώνει μέχρι στιγμής έχοντας δεχθεί 37 γκολ σε 19 αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά, χωρίς τον βασικό κίπερ Κρούλ ταξίδεψε η Νόριτς, κάτι που θα κάνει τα πράγματα στα μετόπισθεν ακόμα χειρότερα. Run n Gun παιχνίδι αναμένω από τους φιλοξενούμενους που θα προσπαθήσουν να τροφοδοτήσουν τον Πούκι με στόχο ο Φινλανδός να πετύχει γκολ. Περιθώρια δεν υπάρχουν, και οι δύο θα κυνηγήσουν τα τέρματα. Οι ποιοτικές επιλογές στην επίθεση θα κάνουν την διαφορά, τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Την ίδια ώρα, στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί το Εσπανιόλ - Μπέτις. Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Εσπανιόλ που μετράει τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις. Όσο για την Μπέτις, ήταν «φουριόζα» στο τελευταίο νικώντας με 4-0 την Αλαβές. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το απόλυτο φαβορί στον αγώνα. Μετράνε σημαντικές επιστροφές ενώ ο Πελεγκρίνι θα παίξει μόνο για τη νίκη. 4-3-3 από την Χιλιανό κόουτς όπου οι Μορένο και Μπεγερίν θα δημιουργούν υπεραριθμία από τα άκρα, ο Φεκίρ θα έχει έναν ελεύθερο ρόλο σην επίθεση και ο Ιγκλέσιας θα προσπαθεί συνεχώς να «τρυπώνει» στην αντίπαλη άμυνα με μοναδικό στόχο την επίτευξη τερμάτων. Αδύναμη στο αμυντικό κομμάτι οι γηπεδούχοι, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι Καγιέρο και Γκόμεζ. Έτσι, επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.30.

Οι επιλογές μου:

22:00 Γουότφορντ - Νόριτς: Over 2.5 (1.93) / Stoiximan - 10 units
22:00 Εσπανιόλ - Μπέτις: 2 (2.30) / Stoiximan - 7 units