19/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Με στόχο να μειώσει την διαφορά ο Άρης

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στα κορυφαία πρωταθλήματα, ξεχώρισα τρία σημεία από το πρόγραμμ του Σαββάτου.

''ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ BETPLANET ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING!''

Ξεκίνημα λοιπόν από μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στις 17:00, το Γουότφορντ - Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά την αλλαγή προπονητή, η Γουότφορντ εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει σταθερόττηα καθώς μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά ματς. Από την άλλη πλευρά, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι χάνοντας με 2-0. Ο Σόλσκιερ βρίσκεται μία ανάσα από την απομάκρυνση του με τον Ρονάλντο να δείχνει αβοήθητος στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μαγκουάιρ συνεχίζει να πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις ενώ οι απουσίες των Βαράν και Πογκμπά κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς θα παίξουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Έχουν αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι εκεί όπου οι Σαρ, Κινγκ και Ντένις είναι τρεις παίκτες γρήγοροι που μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Όσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει έστω ένα γκολ απέναντι σε μία τραγική άμυνα, θα δυσκολευτεί ωστόσο να πάρει το τρίποντο. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.78.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια την ίδια ώρα με το Γουλβς - Γουέστ Χαμ. Αν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο παιχνίδι όπου η Γουλβς ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η ομάδα του Λάγκε άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χουάνγκ ταίριαξε στην επίθεση με τους Τρινκάο και Χιμένεζ να αποτελούν δύο παίκτες που έχουν εμπειρίες και ποιότητα. Από την άλλη πλευρά, συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Γουέστ Χαμ νικώντας αυτή τη φορά με 3-2 εντός έδρας την Λίβερπουλ. Ο Αντόνιο δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς και ξέρει να «τρυπώνει» στις αντίπαλες άμυνες ενώ Μπενραχμά και Φορνάλς έχουν εξαιρετικά πόδια απειλώντας κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή. Αναμένω και εδώ γκολ, με τις δύο ομάδες να έχουν μοναδικό στόχο την βαθμολογική «αναρρίχηση». Ένα γκολ στα πρώτα λεπτά θα ανοίξει τον ρυθμό στην αναμέτρηση, pick θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση διπλασιασμού.

Τέλος θα ασχοληθούμε με το εγχώριο πρωτάθλημα και το Άρης - Πας Γιάννινα. Σε ένα ματς με πολλά ευτράπελα, ο Άρης κατάφερε να πάρει σημαντικότατο τρίποντο με 2-1 στην έδρα του ποιοτικότατου Βόλου. Όσο για τον Πας, έδωσε τέλος στο σερί άσχημων αποτελεσμάτων νικώντας με 3-0 τον Παναιτωλικό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σαφώς και υπάρχει μεγάλο φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο λόγω των προσφορών στα εισιτήρια από τον Θεόδωρο Καρυπίδη ενώ παρά τις απουσίες των Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο, Λούμορ και Σούντγκρεν, ο Μάντζιος έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές για να μπορέσει να καλύψει αυτά τα κενά. Καμαρά και Ντιαγέ αποτελούν παίκτες με πολλές παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα, ο Γκάμα αποτελεί σταθερή δύναμη της ομάδας ενώ τον παλιό καλό του εαυτό αρχίζει να θυμίζει ο Ματέο Γκαρσία που έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει ο άσος & Over 1.5 σε απόδοση 2.12.

''Το παιχνίδι σου γίνεται καλύτερο στη betshop, με μια απλή εγγραφή μέσω του bet-planet, έχεις όλα τα οφέλη και τις προσφορές, όπως και το bonus''

Οι προτάσεις μου:

17:00 Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: GG (1.78) / Stoiximan - 12 units
17:00 Γουλβς - Γουέστ Χαμ: Over 2.5 (2.00) / Stoiximan - 10 units
19:30 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & Over 1.5 (2.12) / Stoiximan - 10 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

-Δραγούμης Παπάζογλου-