20/05/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 πλέι οφφ ανόδου (21/5): Οσέρ - Σοσό

Κατάσταση Οσέρ  

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος, πήρε αυτό που ήθελε την τελευταία αγωνιστική, επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας της Αμιάν. Η νίκη αυτή εκτός του ότι έδωσε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης στην ομάδα του Φουρλάν, της έδωσε και πλεονέκτημα έδρας στο σημερινό ματς, όπου θα αντιμετωπίσει την Σοσό, την οποία στην κανονική διάρκεια την κέρδισε στο Αμπέ-Ντεσάν. 

Απουσίες | Επιστροφές  

Εκτός ο Πελνάρ (Α). 

Bet Info  

Στο GG τα 4 από τα 5 τελευταία της.  

   

Κατάσταση Σοσό  

Σε ένα απίστευτο ματς όπου έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0 και είδε την αντίπαλό της Παρί να χάνει 2 πέναλτι, κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 43' για να φέρει το σκορ τούμπα στο 90+2' και να πάρει την πρόκριση επικρατώντας τελικά με 2-1!  

Απουσίες | Επιστροφές  

Κανένα φρέσκο θέμα για την ομάδα του Νταφ, η οποία έρχεται με την ίδια αποστολή όπως και στο ματς με την Παρί 

Bet Info  

Έχει σκοράρει στις 15 από τις 20 εξόδους της.  

   

Στοιχηματική εκτίμηση  

Έχοντας το αβαντάζ της έδρας, αλλά και περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί, η Οσέρ έρχεται στο σημερινό ως το φαβορί, με την Σοσό εκτός της κούρασης να έχει χάσει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Πάντως αναμένω να δοθεί μεγάλη μάχη, με τον άσο σίγουρα να αποτελεί επιλογή, ωστόσο προσωπικά αγόρασα το ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.15 στη Stoiximan. Οι οσερουά είναι ομάδα που στα εντός της παίζει επιθετικά με οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ η δε Σοσό έδειξε τόσο στο προηγούμενο ματς όσο και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πως μπορεί να βρει εύκολα δίχτυα στα εκτός της.