17/05/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 πλέι οφφ ανόδου (17/5): Παρί - Σοσό

Κατάσταση Παρί FC 

Έβγαλε άγχος κόντρα στην Αμιάν την τελευταία αγωνιστική, όμως τελικά πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας με 2-0, και έρχεται στα πλέι οφφ έχοντας πλεονέκτημα έδρας στο σημερινό κόντρα στην Σοσό. Έπειτα από 2 χρόνια οι Παριζιάνοι είναι ξανά στα πλέι οφφ, κάτι πάντως που θα είχαν αποφύγει αν δεν είχα κάποια σκαμπανεβάσματα στην εικόνα τους σε κρίσιμες στιγμές μέσα στην χρονιά. 

Απουσίες | Επιστροφές 

Φρέσκια απώλεια ο Μπουταΐμπ (Ε). 

Bet Info 

Στα 2-3 γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία της. 

  

Κατάσταση Σοσό 

Προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Ντιζόν την τελευταία αγωνιστική, όμως τελικά αυτοκτόνησε, αφού ισοφαρίστηκε και τελικά παραχώρησε την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2, όπου την φέρνει στα πλέι οφφ με μειονέκτημα έδρας. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου η Σοσό, και φέτος επιβραβεύεται με την συμμετοχή της στα πλέι οφφ, και αν δεν τα καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω, σίγουρα του χρόνου θα θέσει γερή υποψηφιότητα για την απευθείας άνοδο. 

Απουσίες | Επιστροφές 

Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα η αποστολή της. 

Bet Info 

Έχει σκοράρει στις 14 από τις 19 εξόδους της. 

  

Στοιχηματική εκτίμηση 

Με όπλο τον κόσμο της αλλά και ατού τον Λορί, ο οποίος ήρθε στον σύλλογο με στόχο την άνοδο και επιλέχθηκε από την διοίκηση με βάση το γεγονός πως το Στρασβούργο το ανέβασε και το διατήρησε στα μεγάλα σαλόνια με ευκολία πριν φύγει για να έρθει στο Παρίσι, η Παρί θέλει να κάνει φέτος το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στη Ligue 1. Η Σοσό από την άλλη έβγαλε στις τελευταίες της αναμετρήσεις τάσεις αυτοκτονίας που τις πλήρωσε, όμως για να βρεθεί στην επόμενη φάση και να αντιμετωπίσει την Οσέρ που περιμένει, ποντάρει στην θετική εικόνα της εκτός έδρας φέτος, αλλά και στο ότι διαθέτει παίχτες με εμπειρία που έχουν αγωνιστεί στο Σαμπιονά. Αναμένεται μία άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, και το χειρουργικό μοίρασμα στα σετ το επιβεβαιώνουν. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει σκέψη επιλογής κάποιοι σημείου, καθώς θεωρώ πως έχει μεγάλο ρίσκο. Οι ανασφάλειες στα μετόπισθεν και των δύο, το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν στα εκτός τους, με οδηγούν να ποντάρω στο ασιατικό Over 2.0 που το βρίσκω στο 1.93 στη Stoiximan.