24/05/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 πλέι άουτ (21/5): Βιλεφράνς - Κεβιγί

Κατάσταση Βιλεφράνς 

Ήθελε νίκη την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει στην 3η θέση, και την πήρε συντρίβοντας τη Λυών Ντουσέρ με 5-1 εντός έδρας, και εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή της στα πλέι άουτ. Δεύτερη διαδοχική χρονιά που βρίσκεται στα πλέι άουτ, με τη Βιλεφράνς πέρσι να αυτοκτονεί, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση είχε επικρατήσει με 3-1 της Νιορ, όμως στη ρεβάνς γνώρισε την ήττα με 2-0 (ήταν σε ισχύει το εκτός έδρας γκολ). 

Απουσίες | Επιστροφές   

Χωρίς σημαντικά θέματα η αποστολή της.  

Bet Info   

Τελείωσε την κανονική διάρκεια της Νασιονάλ διαθέτοντας την 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 29 τέρματα..   

    

Κατάσταση Κεβιγί 

Επικράτησε εύκολα με 3-1 εντός έδρας της αδιάφορης Δουνκέρκης την τελευταία αγωνιστική, όμως το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν ικανό για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ένα χρόνο μετά την άνοδό της στη Ligue 2, η Κεβιγί θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία, και το γεγονός αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στα πολλά σκαμπανεβάσματα που παρουσίασε στην εικόνα της.  

Απουσίες | Επιστροφές   

Εκτός ο Λαμπέζ (Ε). 

Bet Info   

Στα 2-3 γκολ τα 5 τελευταία εκτός της.   

    

Στοιχηματική εκτίμηση   

Δυνατή μάχη θα δοθεί και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού οι διαφορές τους δεν είναι τεράστιες. Η Βιλεφράνς έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα, και με καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με την Κεβιγί η οποία παρουσίαζε μέσα στην χρονιά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ένα μικρό αβαντάζ υπέρ της ομάδα του Ντελά λόγο έδρας υπάρχει στο σημερινό τους, όμως θα αποφύγω την επιλογή κάποιου σημείου. Αναμένω ένα ματς που θα κρύβει αρκετά τακτική, και το τελικό σκορ δε θα ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια. Ποντάρω λοιπόν στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan.