21/01/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (21/01): Τα δυνατά σημεία της 22ης αγωνιστικής

Για 3η σερί αγωνιστική ο covid-19 κουτσουρεύει το πρόγραμμα στη Β'Γαλλίας, αφού συνολικά έχουν αναβληθεί 4 αναμετρήσεις, ενώ στο Αμιάν-Γκινγκάμπ θα παρθεί απόφαση το πρωί του Σαββάτου αν θα διεξαχθεί, καθώς στην ομάδα της Βρετάνης υπάρχουν 8 ενεργά κρούσματα! Με τα δεδομένα αυτά έχω επιλέξει να κάνω 2 πονταρίσματα στα 4 ματς που θα διεξαχθούν σίγουρα...

Μπαστιά-Τουλούζ (20:00): Με όπλο την αήττητη έδρα της η Μπαστιά ψάχνει την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα, για να διατηρήσει τη διαφορά της από τους μπελάδες. Από άκρως πειστική εμφάνιση έρχεται η Τουλούζ, η οποία στοχεύει στο 2 στα 2 για να διατηρήσει την θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Αρμάν Σεζαρί, οπού θεωρώ ότι η ομάδα του Μοντανιέ θα δυσκολευθεί σε μεγάλο βαθμό κόντρα στους μαχητικούς Κορσικανούς. Η λογική λέει πως η ομάδα του Μπρουάρ θα ρίξει βάρος στα μετόπισθεν για να περιορίσει τα ατού των βιολετί, οπότε ως τελικό αποτέλεσμα θεωρώ ότι δε θα δούμε κάποιο σκορ που θα ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια. Ποντάρισμα λοιπόν στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.95 στην Bet365.

Δουνκέρκη-Σοσό (20:00): Τέλος στην κατρακύλα της θέλει να βάλει η Δουνκέρκη, η οποία με τρίποντο σήμερα θα μπορέσει να πάρει βαθμολογική ανάσα, και να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη η Σοσό η οποία έχει και το προβάδισμα στο συγκεκριμένο σταύρωμα, θέλει τη νίκη για να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Χωρίς κάποιο λάθος το μοίρασμα στα σετ, με τους γηπεδούχους να έχουν δύσκολο έργο, αφού έρχονται στο σημερινό τους και με 3 βαρβάτες απουσίες (Μαραβάλ 1ο κίπερ, ο αμυντικός Τιάμ και ο στόπερ Κουαγκμπά). Το θετικό μομέντουμ της Σοσό αλλά και το καλό πρόσωπο που βγάζει στα εκτός της φέτος, με κάνουν να την εμπιστευθώ ποντάροντας στο διπλό που το βρίσκω στο 2.10 στον Stoiximan.

Γκινγκάμπ-Γκρενόμπλ (20:00): 

Οι επιλογές μου

 

Τουλούζ-Πο (20:00): 2-3 γκολ (1.95) / Bet365 8 units

Δουνκέρκη-Σοσό (20:00): διπλό (2.10) / Stoiximan 6 units