19/11/2021 Previews

Ligue 2 (20/11): Τα δυνατά σημεία της ημέρας

Επιστροφή στη δράση έπειτα και την δράση για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Β'Γαλλίας να ανοίγει με 9 αναμετρήσεις, και τη μελέτη να βγάζει 4 σημεία!

 

Τουλούζ-Σοσό (16:00): Αμφότερες έδειξαν να χρειάζονται τη διακοπή, αφού πριν από αυτή δεν πάταγαν καλά και βάδιζαν από γκέλα σε γκέλα. Οι βιολετί με όπλο την έδρα τους θέλουν νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή, ενώ η Σοσό με θετικό αποτέλεσμα περνάει στη βαθμολογία την Τουλούζ. Ομάδα με θέματα στα μετόπισθεν, αλλά ευχέρεια στο σκοράρισμα η γηπεδούχος, βάρος στα μετόπισθεν και προτιμά να ρίχνει το τέμπο η φιλοξενούμενη. Δύσκολα να ξεφύγει το τελικό σκορ με τα δεδομένα που υπάρχουν, με το ποντάρισμά μου λοιπόν να είναι στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.95 στον Stoiximan.

Νανσί-Ροντέ (20:00): Η αλλαγή στον πάγκο των νανσουά δείχνει να έχει λειτουργήσει, και με ώθηση από τη νίκη που πέτυχαν πριν τη διακοπή, θέλουν το 2 στα 2 σήμερα για να βρεθούν εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Καθόλου εύκολη η αποστολή τους πάντως, με την Ροντέ να βγάζει μαχητικό πρόσωπο στις περισσότερες αναμετρήσεις της, και δίκαια ως τώρα να διατηρεί διαφορά από τους μπελάδες. Χειρουργικό μοίρασμα στα σετ όπως είναι λογικό, οπότε στρέφομαι στο GG που το βρίσκω στο 2.00 στη Bwin. Αμφότερες βγάζουν μία ανασφάλεια στα μετόπισθεν, όμως σε γενικές γραμμές έχουν διατηρούν μία αρκετά καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Νιμ-Κεβιγί (20:00): Μπορεί να πήγε με θετικό αποτέλεσμα στην διακοπή, όμως το κλίμα δεν έχει φτιάξει ακόμη στους κροκόδειλους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το κάλεσμα των 3 βασικών συνδέσμων των οπαδών της ομάδας να καλεί σε μποϊκοτάζ του σημερινού αγώνα! Η Κεβιγί πριν τη διακοπή έδειξε να κάνει μία κοιλιά, όμως φέτος στα εκτός της έχει βγάλει άκρως θετική εικόνα, και θα πατήσει σε αυτό, ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί η κατάσταση στις τάξεις των γηπεδούχων, πιστεύω ότι αξίζει να ρισκάρω με το DNB 2 που το βρίσκω στο 2.60 στον Stoiximan.

Δουνκέρκη-Αζαξιό (20:00): Δεν πήγε και με τον καλύτερο τρόπο στη διακοπή η Δουνκέρκη, η οποία πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Κορσικανοί αθόρυβα ως τώρα και με σωστό πλάνο, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην πρώτη 3άδα, ενώ με τρίποντο σήμερα μπορούν να αναρριχηθούν ακόμη και στην κορυφή υπό προϋποθέσεις. Σίγουρα το βλέμμα μου πάει στα δεξιά με τα δεδομένα που υπάρχουν, όμως η Αζαξιό στα εκτός έδρας της τουλάχιστον, δεν μου βγάζει την εμπιστοσύνη που θέλω ώστε να ποντάρω πάνω της pregame τουλάχιστον. Τα γεγονότα πως η Δουνκέρκη στα εντός της όσο εύκολα σκοράρει άλλο τόσο δέχεται κιόλας γκολ, αλλά και το ότι η ομάδα του Πανταλονί φέτος στα εκτός της διατηρεί καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, με κάνουν να επιλέξω το ασιατικό Over 2.0 που το βρίσκω στο 2.00 στον Stoiximan.

Οι επιλογές μου


Τουλούζ-Σοσό (16:00): Total goals 2-3 (1.95) / Stoiximan 8 units
Νανσί-Ροντέ (20:00): GG (2.00) / Bwin 8 units
Νιμ-Κεβιγί (20:00): DNB 2 (2.60) / Stoiximan 6 units
Δουνκέρκη-Αζαξιό (20:00): Over 2.0 (2.00) / Stoiximan 8 units