19/04/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (19/04): Τα δυνατά σημεία της 34ης αγωνιστικής

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Β'Γαλλίας, με το μενού να περιλαμβάνει 10 αναμετρήσεις, και τον Αντώνη Μαρκαντώνη να μας δίνει τις επιλογές του στις μισές από αυτές.

Γκινγκάμπ-Πο (21:00): Από διαφορετικά αποτελέσματα αλλά και εμφανίσεις προέρχονται οι δύο ομάδες, με τη Γκινγκάμπ να παίρνει το διπλό από την δύσκολη έδρα της Μπαστιά και την Πο να γνωρίζει την συντριβή από την Οσέρ. Αμφότερες διατηρούν σημαντική απόσταση από τους μπελάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα τόσο λόγο έδρας, όσο και του γεγονότος πως η Πο εκτός έδρας βγάζει αδυναμίες. Πάντως έχουμε να κάνουμε με ομάδες που σκοράρουν εύκολα στα τελευταία τους, αλλά και παρουσιάζουν ανασφάλειες στα μετόπισθεν, οπότε αξίζει το ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan.

Οσέρ-Ντιζόν (21:00): Από τρομερή εμφάνιση έρχεται η Οσέρ, η οποία δείχνει φέτος πως έχει την σοβαρότητα για να θέσει υποψηφιότητα επιστροφής της στα μεγάλα σαλόνια. Η Ντιζόν προέρχεται από κακή εμφάνιση κόντρα στην Αζαξιό, όμως χρειάζεται προσοχή, αφού φέτος στα εκτός της έχει δείξει πως αν την υποτιμήσει κάποιος είναι ικανή να κάνει την ζημιά. Αν και ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή, προσωπικά κρατάω το γεγονός πως μιλάμε για ομάδες όπου διαθέτουν αξιόλογες μονάδες επιθετικά, για να ποντάρω στο ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 1.95 στη Bet365.

Παρί-Καέν (21:00): Καθόλου εύκολη αποστολή για τους Παριζιάνους, οι οποίοι θέλουν τους 3 βαθμούς για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της 2η θέσης. Οι καενέ τις τελευταίες αγωνιστικές που αγωνίζεται χωρίς άγχος βγάζει θετικό πρόσωπο, και το γεγονός αυτό την καθιστά άκρως επικίνδυνη. Η Παρί είναι ομάδα που φέτος στα εντός της έχει δείξει άκρως θετικό πρόσωπο πάντως, και θα την εμπιστευθώ ποντάροντας στον άσο που τον βρίσκω στο 2.18 στο pamestoixima.gr

Ροντέ-Νανσί (21:00): Ξεκάθαρα τα δεδομένα στο ματς. Η Ροντέ με νίκη της μπορεί να βρεθεί υπό προϋποθέσεις εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ η Νανσί αν χάσει σήμερα και παράλληλα νικήσει η Κεβιγί, τότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων συνολικά στο πρωτάθλημα, για μένα οι γηπεδούχοι αν δεν πάρουν το τρίποντο σήμερα θα είναι άξιοι της μοίρας τους... Θα ποντάρω λοιπόν στον άσο που τον βρίσκω στο 2.37 στη Stoiximan.

Αζαξιό-Δουνκέρκη (21:00): Τεράστιο το βαθμολογικό κίνητρο στο συγκεκριμένο για τις δύο ομάδες, για διαφορετικό λόγο ωστόσο. Η μεν Αζαξιό θέλει να κάνει το 4 στα 4 για να παραμείνει στην 2η θέση, ενώ η Δουνκέρκη χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα στην μάχη που δίνει για την σωτηρία της. Οι Κορσικανοί στα τελευταία τους ματς παρουσιάζουν ένα άκρως θετικό πρόσωπο, και δίκαια είναι το φαβορί σήμερα, όμως ο άσος τόσο χαμηλά δεν ποντάρεται. Το γεγονός λοιπόν ότι τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν ξεμπουκώσει επιθετικά, αλλά και το ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που στα εκτός τους όσο εύκολα σκοράρουν άλλο τόσο δύσκολα κρατάνε απαραβίαστη την εστία τους, με κάνει να ποντάρω στο ασιατικό Over 2.0 που το βρίσκω στο 1.975 στη Bet365.

Οι επιλογές μου

Γκινγκάμο-Πο (21:00): Over 2.25 (2.00) / Stoiximan 6 units

Οσέρ-Ντιζόν (21:00): Over 2.25 (1.955) / Bet365 8 units

Παρί-Καέν (21:00): άσος (2.18) / Pamestoixima.gr 6 units

Ροντέ-Νανσί (21:00): άσος (2.37) / Stoiximan 6 units

Αζαξιό-Δουνκέρκη (21:00): Over 2.0 (1.975) / Bet365 8 units