18/03/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (19/03): Τα δυνατά σημεία της 30ης αγωνιστικής

Συνολικά 10 ματς περιλαμβάνει το μενού της Β'Γαλλίας πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, και ο Αντώνης Μαρκαντώνης έχει ξεχωρίσει και ποντάρει στα μισά από αυτά! 

Οσέρ-Τουλούζ (16:00): Σε τρομερή κατάσταση οι οσερουά, έρχονται στο ματς με την πρωτοπόρο Τουλούζ με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει έστω και προσωρινά στην 2η θέση. Οι βιολετί μετά την συντριβή που υπέστησαν από την Καέν απάντησαν σκορπίζοντας την Αμιάν (6-0 εντός), και πλέον έχουν αποκτήσει απόσταση +5 βαθμούς από την 2η Παρί. Αμφίρροπο σταύρωμα είναι η αλήθεια, με το μοναδικό πράγμα που θα κρατήσω να είναι το γεγονός πως μιλάμε για ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, για να ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 1.90 στη Stoiximan.

Χάβρη-Καέν (16:00): Μπορεί να συνεχίζει να έχει ελπίδες για την 5άδα η Χάβρη, όμως για να παραμείνει στο κόλπο θα πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει και νίκες... Οι καενέ τις τελευταίες εβδομάδες έχουν παρουσιάσει βελτίωση συνολικά, όμως δεν έχουν ξεμπερδέψει εντελώς από τους μπελάδες. Μην βάση την αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων στα τελευταία ματς σκέφτηκα την κόντρα τους, όμως οι αδυναμίες της Καέν στα εκτός με φρέναραν. Κρατώντας την ανασφάλεια που βγάζουν αμφότερες λοιπόν στα μετόπισθεν, ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 2.25 στη Bet365.

Γκινγκάμπ-Νανσί (20:00): Όσο δεν έρχεται η νίκη για τη Γκινγκάμπ τόσο θα την πιάνει άγχος, από τη στιγμή που μειώνεται η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Η Νανσί έκανε το μπαμ στην εμβόλιμη αγωνιστική, θα παλέψει όσο μπορεί για την σωτηρία της, όμως η απόστασή της από τα πλέι άουτ παραμένει σε υψηλά επίπεδα (-7). Το αβαντάζ της έδρας, αλλά και το κακό πρόσωπο στα εκτός των νανσουά δίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Ντουμόντ, ωστόσο οι γηπεδούχοι παραμένουν ανάξιοι εμπιστοσύνης για μένα. Το γεγονός πως αμφότερες βγάζουν ανασφάλειες στα μετόπισθεν, με οδηγεί να ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 2.12 στο pamestoixima.gr

Παρί-Πο (20:00): Η σφαλιάρα από τη Νανσί την προσγείωσε στην πραγματικότητα, ωστόσο οι Παριζιάνοι δεν βρίσκονται τυχαία στην 2η θέση, αφού η συνολική τους εικόνα είναι πολύ καλή στο πρωτάθλημα. Η Πο στα τελευταία της ματς βγάζει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά δεν βγάζει καλό πρόσωπο, ενώ και στα εκτός είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες τις κατηγορίας. Λογικό ο φαβοριτισμός των Παριζιάνων, όμως ο άσος από μόνος του δεν ποντάρεται. Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Λορί δεν αφήνει τα τελικά της σκορ να ξεφύγουν, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που δίνει βάρος στα μετόπισθεν. Ναι μεν αναμένω επικράτηση της Παρί, αλλά αυτό δε θα συνοδευτεί με κάποιο μεγάλο σκορ, οπότε θα ποντάρω στο combo 1&Under 3.5 που το βρίσκω στο 2.30 στη Stoiximan.

Γκρενόμπλ-Μπαστιά (20:00): Τεράστιο το βαθμολογικό κίνητρο στο συγκεκριμένο, με τη Γκρενόμπλ να θέλει νίκη που θα την διατηρήσει εκτός της επικίνδυνης ζώνης, και τους Κορσικανούς να θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 για να απομακρυνθούν κι' άλλο από τους μπελάδες. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση η συγκεκριμένη, και με βάση το ότι μιλάμε για ομάδες που ρίχνουν και το μεγαλύτερο βάρος τους στα μετόπισθεν, θα ποντάρω στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.00 στη Bet365, αφού αναμένω το τελικό σκορ να μην ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια.

Οι επιλογές μου

Οσέρ-Τουλούζ (16:00): Over 2.5 (1.90) / Stoiximan 8 units

Χάβρη-Καέν (16:00): GG (2.25) / Bet365 6 units

Γκινγκάμπ-Νανσί (20:00): GG (2.12) / Pamestoixima.gr 6 units

Παρί-Πο (20:00): 1&Under 3.5 (2.30) / Stoiximan 6 units

Γκρενόμπλ-Μπαστιά (20:00): 2-3 γκολ (2.00) / Bet365 6 units