16/04/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (16/04): Τα δυνατά σημεία της 33ης αγωνιστικής

Συνολικά 10 ματς περιλαμβάνει το μενού της Β'Γαλλίας πριν την εμβόλιμη αγωνιστική της Μεγάλης βδομάδας, και ο Αντώνης Μαρκαντώνης έχει ξεχωρίσει και ποντάρει στα 4 από αυτά! 

Πο-Οσέρ(16:00): Δύσκολη έξοδος για την Οσέρ, η οποία πάει στη δύσκολη έδρα της Πο, και θέλει νίκη για να πιάσει υπό προϋποθέσεις στην 2η θέση την Αζαξιό. Για να καταφέρουν οι οσερουά να πάρουν αυτό που θέλουν θα πρέπει να περιορίσουν τους γηπεδούχους επιθετικά, αφού δείχνουν να έχουν αποκτήσει ρυθμό, και αυτό με κάνει να αναμένω ένα ματς τακτικής περισσότερο, που με οδηγεί στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan.

Νανσί-Νιορ (20:00): Όσο περνάνε οι αγωνιστικές η Νανσί θα πρέπει να συνηθίζει ότι θα αγωνίζεται του χρόνου στη Νασιονάλ, αφού μόνο με θαύμα μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Η Νιορ από την άλλη θέλει να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την υπόθεση σωτηρία, και σήμερα λοιπόν θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να έρθει πιο κοντά στη βαθμολογική επιβεβαίωση της παραμονής της. Βάση του συνολικού προσώπου των φιλοξενούμενων φέτος, με οδηγούν να κοντράρω τους γηπεδούχους ποντάροντας στο DNB 2 που το βρίσκω στο 2.10 στη Bet365.

Γκινγκάμπ-Νανσί (20:00): Όσο δεν έρχεται η νίκη για τη Γκινγκάμπ τόσο θα την πιάνει άγχος, από τη στιγμή που μειώνεται η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Η Νανσί έκανε το μπαμ στην εμβόλιμη αγωνιστική, θα παλέψει όσο μπορεί για την σωτηρία της, όμως η απόστασή της από τα πλέι άουτ παραμένει σε υψηλά επίπεδα (-7). Το αβαντάζ της έδρας, αλλά και το κακό πρόσωπο στα εκτός των νανσουά δίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Ντουμόντ, ωστόσο οι γηπεδούχοι παραμένουν ανάξιοι εμπιστοσύνης για μένα. Το γεγονός πως αμφότερες βγάζουν ανασφάλειες στα μετόπισθεν, με οδηγεί να ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 2.12 στο pamestoixima.gr

Ντιζόν-Αζαξιό (20:00): Το διπλό που θα την διατηρήσει στην 2η θέση ψάχνει η Αζαξιό, η οποία μπορεί να έχει πιάσει ρυθμό στα τελευταία της, όμως στην έδρα της Ντιζόν δε θα έχει εύκολο έργο, αφού οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα έχοντας αποκτήσει διαφορά από τους μπελάδες έχουν ξεκινήσει να παίζουν πιο ελεύθερα. Αν και τα περισσότερα ματς των Κορσικανών δεν κρύβουν πολλά τέρματα, σήμερα θα δοκιμαστεί η αμυντική τους λειτουργία, και δύσκολα πιστεύω θα κρατήσουν στο 0 τους γηπεδούχους οι οποίοι στις τελευταίες τους αναμετρήσεις βρίσκουν με μεγάλη ευκολία δίχτυα. Τα δεδομένα αυτά με οδηγούν να ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο  

Μπαστιά-Γκινγκάμπ (20:00): Τεράστιο το βαθμολογικό κίνητρο στο συγκεκριμένο για τις δύο ομάδες, καθώς θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να ξεμπερδεύουν με τα σενάρια στη μάχη της παραμονής τους. Αμφότερες το τελευταίο διάστημα όσο εύκολα σκοράρουν άλλο τόσο δύσκολα κρατάνε απαραβίαστες τις εστίες τους, οπότε θα το κρατήσω για να ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 2.15 στη Stoiximan.

Οι επιλογές μου

Πο-Οσέρ (16:00): 2-3 γκολ (1.95) / Stoiximan 8 units

Νανσί-Νιορ (20:00): DNB 2 (2.25) / Bet365 6 units

Ντιζόν-Αζαξιό (20:00): GG (2.32) / Pamestoixima.gr 6 units

Μπαστιά-Γκινγάμπ (20:00): GG (2.15) / Stoiximan 6 units