14/03/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (15/03): Τα δυνατά σημεία της 29ης αγωνιστικής

Εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β'Γαλλίας, όπου πλέον μετράμε αντίστροφα καθώς απομένουν 10 αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Στα συνολικά 10 ματς της ημέρας, ο Αντώνης Μαρκαντώνης έχει ξεχωρίσει και ποντάρει στα μισά από αυτά! 

Νιμ-Οσέρ (20:00): Να εκμεταλλευτεί την φόρμα στην οποία βρίσκεται για να διατηρηθεί στην 2η θέση θέλει σήμερα η Οσέρ, η οποία πάντως δεν έχει εύκολο έργο, κόντρα σε μία Νιμ που στα εντός της κόντρα στις ομάδες που στοχεύουν την άνοδο τις έχει δυσκολέψει. Χειρουργικό μοίρασμα στα σετ, οπότε κρατάω την καλή επαφή με τα δίχτυα και των δύο, για να ποντάρω στο ασιατικό Over 2.0, 2.5 που το βρίσκω στο 1.90 στη Stoiximan.

Νανσί-Παρί (20:00): Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο η Νανσί, η οποία κατά την άποψή μου θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να σωθεί... Η Παρί όλη την χρονιά φλερτάρει με την απευθείας άνοδο, και πλέον από τη στιγμή που έχει εδραιωθεί στην 2η θέση, θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί σε αυτή. Σίγουρα οι Παριζιάνοι έχουν καταγράψει γκέλες εκτός έδρας, ωστόσο η κακή εικόνα των νανσουά με ωθεί να ποντάρω στο διπλό που το βρίσκω στο 2.25 στο pamestoixima.gr

Τουλούζ-Αμιάν (20:00): Η σφαλιάρα που δέχθηκε η Τουλούζ την προσγείωσε απότομα, και σήμερα θέλει να επανέλθει στις νίκες ώστε να μη δει την διαφορά της από την 2η Παρί να μειώνεται κι' άλλο. Η Αμιάν διατηρεί διαφορά από τους μπελάδες, όμως δεν μπορεί να νιώθει ασφάλεια, ενώ στα εκτός της βγάζει πολλές αδυναμίες. Τα αμυντικά θέματα που έβγαλαν οι βιολετί κόντρα στην Καέν, αλλά και το γεγονός πως η Αμιάν είναι ομάδα που στα εκτός της όσο εύκολα σκοράρει άλλο τόσο δύσκολα διατηρεί ανέπαφη την εστία της, με οδηγούν να ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 2.10 στη Bet365.

Ντιζόν-Χάβρη (20:00): Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, με τη Ντιζόν να θέλει θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, και τη Χάβρη να χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της 5άδας. Δεν διαθέτουν και καμία απόρθητη έδρα οι γηπεδούχοι, με την ομάδα του Λε Γκουέν να είναι ανταγωνιστική στα εκτός έδρας της. Η Χάβρη στα τελευταία της δεν εμπνέει πάντως εμπιστοσύνη, οπότε αποφεύγω την επιλογή κάποιου σημείου και θα στραφώ στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan, αφού με τις δύο ομάδες να έχουν προτεραιότητα το αποτέλεσμα, θα του κάνει να αποφύγουν να πάρουν μεγάλα ρίσκα.

Νιορ-Σοσό (20:00): Δεύτερη διαδοχική δύσκολη έξοδος για την Σοσό, η οποία καλείται να αντιδράσει άμεσα, ώστε να μην δει την διαφορά της από την 6η Χάβρη να μειώνεται. Η Νιορ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, όμως στα εντός της είναι άκρως ανταγωνιστική, ενώ θέλει βαθμούς καθώς η απόστασή της από τους μπελάδες δεν είναι και τόσο μεγάλη. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας του Νταφ δεν ήταν και η καλύτερη κόντρα στην Οσέρ, όμως το συνολικά καλό εκτός έδρας πρόσωπό της, αλλά και η κάκιστη εικόνα των γηπεδούχων στα τελευταία τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, με κάνει να πάρω το ρίσκο και να ποντάρω στο διπλό που το βρίσκω στο 2.30 στη Bet365.

Οι επιλογές μου

Νιμ-Οσέρ (20:00): Over 2.0, 2.5 (1.90) / Stoiximan 8 units

Νανσί-Παρί (20:00): διπλό (2.25) / Pamestoixima.gr 6 units

Τουλούζ-Αμιάν (20:00): GG (2.10) / Bet365 6 units

Ντιζόν-Χάβρη (20:00): 2-3 γκολ (1.95) / Stoiximan 6 units

Νιορ-Σοσό (20:00): διπλό (2.30) / Bet365 6 units