15/01/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (14/01): Τα δυνατά σημεία της 21ης αγωνιστικής

Συνεχίζει ακάθεκτος ο covid-19 να δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες της Β'Γαλλίας, αφού όπως την 20η αγωνιστική έτσι και στο σημερινό άνοιγμα της 21ης αναβλήθηκαν 4 αναμετρήσεις από τις 9 που ήταν να παιχτούν! Από τα 5 αυτά ματς που θα διεξαχθούν, όπως και την προηγούμενη Παρασκευή επέλεξα να κάνω 3 πονταρίσματα.

Τουλούζ-Πο (20:00): Έκλεισε σχεδόν 1 βδομάδα όπου δεν έπαιξε κανένα ματς η Τουλούζ, αφού την Δευτέρα το παιχνίδι της κόντρα στη Νανσί αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Σήμερα θέλει νίκη για να προσπεράσει την Αζαξιό στην βαθμολογία με ένα ματς παραπάνω, όμως η αποστολή της κρύβει παγίδες, αφού η Πο ναι μεν εκτός μετράει 1 νίκη, όμως προέρχεται από μία γεμάτη εμφάνιση κόντρα στη Ροντέ την προηγούμενη αγωνιστική. Το κόμπλεξ των φιλοξενούμων όταν αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους, καθιστά φαβορί τους βιολετί, όμως ο άσος περίπου στο 1.55 δεν αποτελεί κάποια τρομερή ευκαιρία για μένα. Οι αμυντικές αδυναμίες και των δύο, αλλά και η καλή επαφή που διατηρούν αμφότερες με τα αντίπαλα δίχτυα, με οδηγούν να ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 1.90 στην Bet365.

Ροντέ-Ντιζόν (20:00): Από ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν την άμεση επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα, για να διατηρήσουν την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν αποτελεί και τρομερό φόβιτρο στην έδρα της η Ροντέ, ωστόσο η Ντιζόν έχει παρουσιαστεί ανάξια εμπιστοσύνης για να ποντάρω πάνω της... Τα πολλά θέματα που βγάζουν αμφότερες στα μετόπισθεν, με κάνουν να στρέψω το βλέμμα μου στα γκολ, και συγκεκριμένα στο Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.15 στη Stoiximan.

Γκινγκάμπ-Γκρενόμπλ (20:00): Να αυξήσει το αήττητο σερί της στα 3 ματς θα επιδιώξει σήμερα η Γκινγκάμπ, και να πάρει τους 3 βαθμούς που θα μειώσουν κι' άλλο την απόστασή της από την 5άδα. Τέλος στην κατρακύλα της θέλει να βάλει η Γκρενόμπλ από την άλλη, ωστόσο μέχρι στιγμής στα εκτός της έχει παρουσιάσει πολλές αδυναμίες. Εν μέρη λογικό προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους, όμως κρατάω μία πισινή όσο δεν βγάζει βελτίωση αμυντικά. Από τη στιγμή που μιλάμε για ομάδες που δύσκολα κρατάνε απαραβίαστες τις εστίες τους, θα ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan.

Οι επιλογές μου

 

Τουλούζ-Πο (20:00): GG (1.90) / Bet365 8 units

Ροντέ-Ντιζόν (20:00): Over 2.25 (2.15) / Stoiximan 8 units

Ντιζόν-Νιμ (20:00): Over 2.5 (2.00) / Stoiximan 8 units