09/09/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (09/09): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Ούτε κρύο ούτε ζέστη ο απολογισμός της προηγούμενης εβδομάδας, με τη σούμα να βγάζει σε "μικρή" Γαλλία και Σαμπιονά 6/10. Πάμε κατευθείαν στα σημερινά, με ένα ματς όπως πάντα να υπάρχει ήδη στην κεντρική σελίδα, και στη συγκεκριμένη γωνιά θα ασχοληθώ με 4 παιχνίδια από την "μικρή" Γαλλία!

 

Ligue 2

Σεντ Ετιέν-Μπορντό (16:00): Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων μέχρι τώρα, με τη Σεντ Ετιέν να συνεχίζει να βγάζει θέματα αμυντικά και να φιγουράρει στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Μπορντό έχει τραβήξει τα βλέμματα με το μίγμα έμπειρων παιχτών και πιτσιρικάδων φιγουράροντας στην κορυφή! Αγωνιστικά η σταθερή καλή εικόνα των Γιρονδίνων με κάνει να ρίχνω κλεφτές ματιές δεξιά, όμως αποφάσισα από τη στιγμή που αμφότερες σκοράρουν με ευκολία, αλλά αμυντικά βγάζουν ανασφάλειες, να αγοράσω το ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 1.93 στη Stoiximan.

Νιμ-Μπαστιά (20:00): Από διαφορετικά αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, με τη Νιμ να πληγώνεται ακόμη μία φορά από την άμυνά της γνωρίζοντας την ήττα, ενώ η Μπαστιά βγάζοντας βελτίωση στην εικόνα της, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 3 αγωνιστικών που μετρούσε. Κρατάω μόνο το γεγονός πως μιλάμε για ομάδες αρκετά ευάλωτες στα μετόπισθεν, για να ποντάρω στο ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.02 στο pamestoixima.gr.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!  

Ροντέ-Βαλενσιέν (20:00): Από τη μία η Ροντέ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική καθώς το παιχνίδι της αναβλήθηκε, από την άλλη η Βαλενσιέν έκανε το 2 στα 2, και το τελευταίο διάστημα δείχνει πως έχει βρει ρυθμό. Καθαρά αγωνιστικά οι Αθηναίοι αυτή την στιγμή δείχνουν πως έχουν βρει τα πατήματά τους σε σχέση με τους γηπεδούχους, και θεωρώ πως αξίζει να πάρω το ρίσκο ποντάροντας στο διπλό που το βρίσκω στο 2.80 στη Novibet.

Καέν-Αμιάν (20:00): Αήττητο ήταν και πάει για την Καέν την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία της ματς έχει χάσει την φρεσκάδα που έβγαζε. Η Αμιάν έχει καταφέρει να χτίσει ένα θετικό σερί, ωστόσο αυτή είναι η μόλις 2η απαιτητική της έξοδος (1η κόντρα στη Μετς όπου έχασε με 3-0).  Με προκαλεί είναι η αλήθεια ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων να τους κοντράρω, ωστόσο επειδή μιλάμε για ομάδες που σκοράρουν με ευκολία, αλλά στα μετόπισθεν δεν εμπνέουν ασφάλεια, κατέληξα τελικά στο GG που το βρίσκω στο 2.00 στη Bwin.

 

Οι επιλογές μου           

Σεντ Ετιέν-Μπορντό (16:00): Over 2.25 (1.93) / Stoiximan 5 units        

Νιμ-Μπαστιά (18:00): Over 2.25 (2.02) / pamestoixima.gr 5 units   

Ροντέ-Βαλενσιέν (20:00): διπλό (2.80) / Novibet 5 units

Καέν-Αμιάν (20:00): GG (2.00) / Bwin 5 units

   

Αντώνης Μαρκαντώνης