09/04/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (09/04): Τα δυνατά σημεία της 32ης αγωνιστικής

Καθώς μαίνονται οι μάχες σε προβιβασμό και σωτηρία, ο Αντώνης Μαρκαντώνης μας δίνει τις επιλογές του σήμερα στα 4 από τα 9 ματς της ημέρας!

Γκινγκάμπ-Τουλούζ (16:00): Ακόμη ένα βήμα προς τη βαθμολογική επιβεβαίωση της πρωτιάς θέλει να κάνει η Τουλούζ, η οποία η αλήθεια είναι πως το αξίζει αφού είναι μακράν η πιο ποιοτική και πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας. Η Γκινγκάμπ πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αφού εκτός της συμπαράστασης του κόσμου της, στα τελευταία ματς που έχει απομακρυνθεί από τους μπελάδες αγωνίζεται ελεύθερα και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Το διπλό στο όριο του 2.00 δεν αποτελεί κάποια τρομερή ευκαιρία για μένα, οπότε με βάση την καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά και την επιθετική φιλοσοφία των βιολετί, θα ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.10 στη Stoiximan.

Οσέρ-Βαλενσιέν (20:00): Σημαντικό βαθμολικά ματς για τις δύο ομάδες, με την Οσέρ να θέλει νίκη για να βρεθεί υπό προϋποθέσεις στην 3η θέση, ενώ η Βαλενσιέν χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρήσει την απόστασή της από τους μπελάδες. Ομάδες όπου όσο εύκολα σκοράρουν άλλο τόσο δύσκολα διατηρούν ανέπαφες τις εστίες τους, οπότε επιλέγω το GG που το βρίσκω στο 2.02 στo Pamestoixima.gr 

Κεβιγί-Ροντέ (20:00): Ματς ο θάνατός σου η ζωή μου το συγκεκριμένο, καθώς με νίκη η Κεβιγί θα βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ με τρίποντο της η Ροντέ θα πάρει κεφάλι στη μάχη της σωτηρίας. Η έδρα δίνει μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως η ομάδα του Περλάντ τα καταφέρνει καλύτερα εκτός παρά στα εντός της ματς. Με το αποτέλεσμα να είναι προτεραιότητα και για τις δύο, η λογική λέει πως θα έχουμε ένα παιχνίδι τακτικής που θα κάνει να μην ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια το τελικό σκορ, οπότε θα ποντάρω στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.00 στη Bet365.

Αζαξιό-Πο (20:00): Ξεκάθαρα δεδομένα στο ματς. Οι Κορσικανοί έχουν δείξει στα τελευταία τους να βρίσκουν ξανά τον καλό τους εαυτό, και σήμερα έρχονται με στόχο να κάνουν το 3 στα 3 που θα τους διατηρήσει στην 2η θέση. Η Πο σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις φέτος, όμως αχίλλειος πτέρνα της είναι τα εκτός έδρας της. Δίκαιο προβάδισμα νίκης στην Αζαξιό, όμως ο άσος από μόνος του δεν ποντάρεται, οπότε με βάση το γεγονός πως η ομάδα του Πανταλόνι δεν αφήνει τα τελικά της σκορ να ξεφύγουν, θα στραφώ στο combo 1&Under 3.5 που το βρίσκω στο 2.15 στη Stoiximan

Οι επιλογές μου

Γκινγκάμπ-Τουλούζ (16:00): Over 2.5 (2.10) / Stoiximan 6 units

Οσέρ-Βαλενσιέν (20:00): GG (2.02) / Pamestoixima.gr 6 units

Κεβιγί-Ροντέ (20:00): 2-3 γκολ (2.00) / Bet365 6 units

Αζαξιό-Πο (20:00): 1&Under 3.5 (2.15) Stoiximan 6 units