07/10/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (08/10): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Καθιερωμένο πλέον ραντεβού Σαββάτου από αυτή την γωνία, ωστόσο σήμερα από την στιγμή που τα δύο ματς του Σαμπιονά θα τα βρείτε στην κεντρική σελίδα, εδώ θα ασχοληθώ αποκλειστηκά με 4 επιλογές που έκανα στην "μικρή" Γαλλία! 

 

Ligue 2

Μπορντό-Μετς (16:00): Από τη μία η Μπορντό συνεχίζει να εκπλήσσει και να βρίσκεται πλέον δίκαια στην κορυφή, από την άλλη η Μετς διανύει μία περίοδο που παρ' ότι κάνει καλές εμφανίσεις πληρώνει ατομικά λάθη. Αν οι Γιρονδίνοι δεν ήταν μία του ύψους και μία του βάθους στα εντός τους, τότε θα σκεφτόμουν ζεστά τον άσο. Προτίμησα το Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.07 στη Stoiximan, αφού έχουμε να κάνουμε με ομάδες όπου στα μετόπισθεν βγάζουν ανασφάλειες.

Παρί-Βαλενσιέν (20:00): Η Παρί έχει πετύχει 2 σερί νίκες ουσιαστικά με την ψυχή στο στόμα, ενώ η Βαλενσιέν έφτιαξε την ψυχολογία της με τη νίκη κόντρα στην έως τότε φορμαρισμένη Σοσό. Δεν αποτελούν φόβιτρο ως τώρα στην έδρα τους οι Παριζιάνοι για να δίνονται τόσο μεγάλο φαβορί... Καταλίγω έτσι στο Χ2 που το βρίσκω στο 2.00 στο pamestoixima.gr.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!  

Αμιάν-Ντιζόν (20:00): Να δώσει συνέχεια στο αήττητο που τρέχει στην έδρα της και να συνεχίσει τις υψηλές της πτήσεις θέλει η μεν Αμιάν, το θετικό αποτέλεσμα που ώστε να μην πέσει κι' άλλο βαθμολογικά ψάχνει η δε Ντιζόν. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το μομέντουμ γέρνει υπέρ των γηπεδούχων, και με ωθούν να ποντάρω έστω και οριακά στον άσο που τον βρίσκω στο 2.16 στη Winmasters.

Κεβιγί-Νιμ (20:00): Πήρε νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Καέν, όπου την συνόδευσε με ψυχομένη εμφάνιση η Κεβιγί, ενώ η Νιμ από την άλλη γνώρισε άδικη ήττα βάση της καλής της εμφάνισης συνολικά κόντρα στην Παρί. Ανάξιες εμπιστοσύνης και οι δύο συνολικά, το μόνο που κρατάω είναι οι αμυντικές αδυναμίες που εμφανίζουν, για να επιλέξω το ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan. 

 

Οι επιλογές μου           

Μπορντό-Μετς (16:00): Over 2.5 (2.07) / Stoiximan 5 units        

Παρί-Βαλενσιέν (20:00): Χ2 (2.00) / pamestoixima.gr 5 units   

Αμιάν-Ντιζόν (20:00): άσο (2.16) / Winmasters 5 units

Κεβιγί-Νιμ (20:00): Over 2.25 (2.00) / Stoiximan 5 units 

   

Αντώνης Μαρκαντώνης