03/12/2021 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (03/12): Τα δυνατά σημεία της ημέρας 17ης αγωνιστικής

Παρασκευιάτικη δράση στη Β'Γαλλίας, με 8 αναμετρήσεις να ανοίγουν την 17η αγωνιστική, και τη μελέτη να βγάζει 4 σημεία!

 

Αζαξιό-Βαλενσιέν (22:00): Έχοντας αβαντάζ ότι ξεκουράστηκε μία εβδομάδα, οι Κορσικανοί έρχονται με στόχο να δώσουν αυξήσουν το θετικό τους σερί, και να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις τους στη βαθμολογία. Οι Αθηναίοι πανηγύρισαν μία ξεκούραστη πρόκριση στο Κύπελλο το προηγούμενο Σάββατο, ενώ στο πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 ώστε να μειώσουν την διαφορά τους από την 5άδα. Η έδρα σίγουρα δίνει αβαντάζ στην Αζαξιό, ωστόσο η Βαλενσιέν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στα εκτός της ως τώρα και πιστεύω ότι μπορεί να την δυσκολέψει. Το γεγονός πως αμφότερες διατηρούν αρκετά καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, με κάνει να αφήσω στην άκρη την επιλογή κάποιου σημείου, και να στραφώ στο GG που το βρίσκω στο 2.05 στον Stoiximan.

Γκινγκάμπ-Ντιζόν (22:00): Προβληματίζει με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα η Γκινγκάμπ, η οποία ως τώρα δεν έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο είναι η αλήθεια την έδρα της. Η Ντιζόν από την άλλη έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό, ενώ έχει "ξεμπουκώσει" και επιθετικά. Ρίχνω είναι η αλήθεια κλεφτές ματιές στα δεξιά, όμως pregame και με βάση το γεγονός πως αμφότερες ναι μεν σκοράρουν αλλά δε βγάζουν ασφάλεια στα μετόπισθεν, θα ποντάρω στο ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.05 στον Stoiximan.

Ροντέ-Νιμ (22:00): Αμφότερες έπαιξαν πέναλτι με τις αντιπάλους τους στο Κύπελλο, με τη Ροντέ να γνωρίζει τον αποκλεισμό από της Κάννες, ενώ η Νιμ τα κατάφερε κόντρα στην Ομπανιέ. Στο πρωτάθλημα πήραν το τρίποντο την 16η αγωνιστική, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που εντός ως τώρα απογοητεύουν, ενώ οι κροκόδειλοι έχουν κάνει αρκετές ζημιές ως τώρα στα εκτός τους. Διαβασμένα τα σετ από τους μπουκ, οπότε με βάση τις αμυντικές αδυναμίες και των δύο, θα στραφώ στο GG που το βρίσκω στο 2.10 στην Bet365.

Σοσό-Πο (22:00): Έκανε ένα ξέσπασμα κόντρα στην Μόντσατ Λυών στο Κύπελλο η Σοσό, και έρχεται πλέον έχοντας φτιάξει την ψυχολογία της, για να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί και να ξαναβρεθεί υπό προϋποθέσεις στην 2η θέση. Η αποστολή της παράλληλα δείχνει βατή, καθώς η Πο μπορεί να έχει το αβαντάζ ότι ξεκουράστηκε μία εβδομάδα ολόκληρη, όμως ως τώρα η εικόνα της στα εκτός της είναι αρκετά προβληματική. Σίγουρα θα ήθελα λίγο παραπάνω την απόδοση του άσου, ωστόσο οριακά τον δέχομαι στο 2.02 που τον βρίσκω στο PameStoixima και θα τον ποντάρω.

Οι επιλογές μου

 

Αζαξιό-Βαλενσιέν (22:00): GG (2.05) / Stoiximan 8 units

Γκινγκάμπ-Ντιζόν (22:00): Over 2.25 (2.05) / Bwin 8 units

Ροντέ-Νιμ (22:00): GG (2.10) / Bet365 8 units

Σοσό-Πο (22:00): 1 (2.02) / PameStoixima 8 units