01/04/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 2 (02/04): Τα δυνατά σημεία της 31ης αγωνιστικής

Επιστροφή στη δράση της Β'Γαλλίας μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, και ο Αντώνης Μαρκαντώνης μας δίνει τα χτυπήματά του στα 4 από τα 9 ματς της ημέρας! 

Τουλούζ-Παρί (16:00): Δυνατό ματς στο στάδιο της Τουλούζης, με τους βιολετί να θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν την βαθμολογική επιβεβαίωση της πρωτιάς, ενώ οι Παριζιάνοι χρειάζονται την επιστροφή τους στα τρίποντα για να διατηρηθούν στην 2η θέση που οδηγεί στον απευθείας προβιβασμό. Την δυνατότερη έδρα της κατηγορίας διαθέτει η Τουλούζ, με την Παρί από την άλλη να μην βγάζει και το καλύτερο πρόσωπο στα εκτός της. Με το αποτέλεσμα να αποτελεί προτεραιότητα και των δύο, η λογική λέει πως θα δούμε ένα παιχνίδι που αμφότερες θα αποφύγουν να πάρουν μεγάλα ρίσκα. Καταλήγω λοιπόν στο ποντάρισμα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.98 στη Stoiximan.

Μπαστιά-Οσέρ (20:00): Με όπλο την αήττητη έδρα τους, οι Κορσικανοί έρχονται στο σημερινό με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει μακριά από τους μπελάδες. Οι οσερουά θα πατήσουν στο άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο που βγάζουν μακριά από το σπίτι τους φέτος, για να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και να προσπεράσουν προσωρινά την Αζαξιό. Σωστό μοίρασμα στα σετ από τους μπουκ, οπότε με βάση το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με ομάδες που πριν την διακοπή έβρισκαν με ευκολία δίχτυα, θα ποντάρω στο GG που το βρίσκω στο 1.90 στo Pamestoixima.gr 

Νιμ-Γκινγκάμπ (20:00): Ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα οι δύο ομάδες, θέλουν σήμερα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Ανάξιες εμπιστοσύνης και οι δύο, οπότε με βάση τις αμυντικές τους αδυναμίες θα επιλέξω το ασιατικό Over 2.0, 2.5 που το βρίσκω στο 2.10 στη Bet365.

Πο-Χάβρη (20:00): Δεν παρουσίαζαν και το καλύτερο πρόσωπο πριν τη διακοπή, με την Πο να χρειάζεται το τρίποντο καθώς δεν έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή της, ενώ η Χάβρη από την άλλη διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας από τους μπελάδες, όμως αν δεν βελτιωθεί μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων. Το κίνητρο των γηπεδούχων, αλλά και το καλό εντός έδρας πρόσωπο που έχουν βγάλει μέσα στη χρονιά, με οδηγούν να ποντάρω στον άσο που τον βρίσκω στο 2.65 στη Stoiximan

Οι επιλογές μου

Τουλούζ-Παρί (16:00): 2-3 γκολ (1.98) / Stoiximan 8 units

Μπαστιά-Οσέρ (20:00): GG (1.90) / Pamestoixima.gr 8 units

Νιμ-Γκινγκάμπ (20:00): Over 2.0, 2.5 (2.10) / Bet365 6 units

Πο-Χάβρη (20:00): άσος (2.65) Stoiximan 6 units