28/05/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1&2 πλέι οφφ προβιβασμού/υποβιβασμού (29/5): Κεβιγί-Βιλεφράνς & Σεντ Ετιέν-Οσέρ

Κατάσταση Κεβιγί

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28', όμως απάντησε γρήγορα, και στο 2ο ημίχρονο εκμεταλλεύθηκε το καθαρό μυαλό αλλά και τα λάθη της αντιπάλου της, για να επικρατήσει με 3-1. Πλέον η ομάδα του Μερκεντάλ κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού με το προβάδισμα που έχει βολεύεται ακόμη και με ήττα 1-0 για να παραμείνει στη Ligue 2. 

Απουσίες | Επιστροφές    

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Bet Info    

Στο Over 2.5 τα 4 από τα 5 τελευταία της.

 

Κατάσταση Βιλεφράνς

Μπήκε με ενθουσιασμό και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0, όμως ισοφαρίστηκε γρήγορα, ενώ πλήρωσε ακριβά την επιπολαιότητά της στις τελικές που δημιούργησε αλλά και αμυντικά, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Δύσκολο πλέον το έργο για την ομάδα του Ντελά, η οποία χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να πάρει την άνοδο.

Απουσίες | Επιστροφές    

Χωρίς φρέσκα θέματα η αποστολή της.

Bet Info    

Βρήκε δίχτυα στις 13 από τις 17 εξόδους της στην κανονική διάρκεια.     

Στοιχηματική εκτίμηση    

Ξεκάθαρο το προβάδισμα για την Κεβιγί, καθώς μόνο αυτοκτονία της θα χάσει την θέση της στην νέα σεζόν της Ligue 2. Η Βιλεφράνς δεν θα αμαχητί, όμως καλείται να κάνει ένα θαύμα πλέον. Κατευθείαν ποντάρισμα στο ασιατικό Over 2.0, 2.5 που το βρίσκω στο 2.025 στη Bet365, αφού και οι δύο επιβεβαίωσαν στο ματς της Τρίτης ότι σκοράρουν με ευκολία, αλλά αμυντικά δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη.

 

Κατάσταση Σεντ Ετιέν

Προηγήθηκε δίκαια στο 1ο ημίχρονο, στο 2ο είχε κάποιες ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη, όμως η σταδιακή υποχώρησή της είχε ως αποτέλεσμα να το πληρώσει, και τελικά να δεχτεί το γκολ. Το 1-1 πάντως με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μετράει κανονικά, δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα Ντουπράζ.

Απουσίες | Επιστροφές    

Επιστροφή του Μανγκαλά (Α).

Bet Info    

Στο GG τα 9 από τα 10 τελευταία της.

 

Κατάσταση Οσέρ

Είδε την Σεντ Ετιέν να παίρνει κεφάλι στο σκορ, προσπάθησε να αντιδράσει, μέχρι την ανάπαυλα, στο 2ο ημίχρονο άρχιζε να πιέζει περισσότερο και τελικά ανταμίφθηκε ισοφαρίζοντας πριν τις καθυστερίσεις. Το γκολ που δέχθηκε σίγουρα έδωσε μικρό προβάδισμα στην αντίπαλό της, όμως σήμερα θα προσπαθήσει και αυτή να το εκμεταλλευθεί για να παλέψει για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Απουσίες | Επιστροφές    

Χωρίς φρέσκα θέματα η αποστολή της.

Bet Info    

Στο GG οι 6 από τις 7 τελευταίες εξόδους της. 

Στοιχηματική εκτίμηση    

Το 1-1 του πρώτου ματς έχει δώσει ένα μικρό προβάδισμα στους στεφανουά, αφού ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει στα μπαράζ. Έτσι οι οσερουά καλούνται σήμερα να πάρουν ρίσκα, και η Σεντ Ετιέν θα είναι εκεί για να προσπαθήσει να τα εκμεταλλευθεί κυρίως με κόντρες. Ισάξιες οι δύο ομάδες για μένα, το GG που το βρίσκω στο 1.90 στη Stoiximan θα είναι η επιλογή μου, καθώς το στυλ που παίζουν αυξάνει τις πιθανότητες να το επιβεβαίώσουν και σήμερα.