26/05/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 πλέι οφφ ανόδου/υποβιβασμού: Οσέρ - Σεντ Ετιέν

Κατάσταση Οσέρ 

Ήταν ανώτερη κόντρα στη Σοσό, όμως λίγο η αστοχία της στις φάσεις που δημιούργησε, λίγο το άγχος που είχε, χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την διαδικασία των πέναλτι για να καταφέρει να βρεθεί σήμερα να αντιμετωπίζει την Σεντ Ετιέν. Αν και έχει αυξηθεί ο βαθμός δυσκολίας, οι οσερουά θα τα δώσουν όλα σε αυτά τα δύο ματς, για να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 10 χρόνια! 

Απουσίες | Επιστροφές    

Στην αποστολή της επιστρέφει ο Πελνάρ (Α).   

Bet Info    

Τα 5 από τα 6 τελευταία της έχουν λήξει στο GG (εκτός του ματς των μπαράζ). 

     

Κατάσταση Σεντ Ετιέν 

Έστω και την τελευταία αγωνιστική, κατάφερε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, αφού απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Ναντ και την ίδια ώρα η Μετς γνώριζε την εκτός έδρας συντριβή με 5-0. Έχοντας ακριβώς τα ίδια πρωταθλήματα με την Παρί Σεν Ζερμέν, οι στεφανουά έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια φλερτάρουν (και όχι άδικα) με το να βρεθούν ξανά στη Ligue 2, και το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κάκιστη διαχείριση και στις αποφάσεις που πάρθηκαν την φετινή χρονιά... 

Απουσίες | Επιστροφές    

Εκτός ο τιμωρημένος Μανγκαλά (Α), αλλά και οι τραυματίες Κολοτζιετζάκ (Α), Μουεφέκ (Μ).  

Bet Info    

Στο GG τα 8 από τα 9 τελευταία της.   

     

Στοιχηματική εκτίμηση    

Από τη μία η δίψα για επιστροφή στο Σαμπιονά της Οσέρ, από την άλλη η ελαφρώς μικρή διαφορά ποιότητας υπέρ της Σεντ Ετιέν. Το μομέντουμ, το αβαντάζ της έδρας, αλλά και η εικόνα των οσερουά τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Ligue 2 τους δίνουν ένα μικρό αβαντάζ, όμως το άγχος που αναμένεται να έχουν με φρενάρει για να ποντάρω πάνω τους. Το στοιχείο που κρατάω είναι ότι μιλάμε για ομάδες με ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και ανασφάλειες στα μετόπισθεν, για να ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.10 στη Stoiximan.