29/10/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (30/10): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Κλείσιμο της 13ης αγωνιστικής, το δυνατό ματς της ημέρας βρίσκεται ήδη στην κεντρική σελίδα του bet-planet ως γνωστών, ενώ εδώ έχω επιλέξει να ασχοληθώ με 3 ξεχωριστά πονταρίσματα. 

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Οσέρ-Αζαξιό (14:00): Κρίσιμο βαθμολογικά ματς για τις δύο ομάδες, αφού είναι από τα φαβορί για να βρεθούν γρήγορα πίσω στη Ligue 2. Η μεν Οσέρ ποντάρει στην αύρα της αλλαγής που φέρνει ο Πελισιέ, η δε Αζαξιό στο ότι παρά την ήττα που υπέστη από την Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε κάποια καλά στοιχεία κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Το αβαντάζ της έδρας σίγουρα δίνει προβάδισμα στους οσερουά, όμως οι Κορσικανοί έχουν δείξει ανταγωνιστικοί στα εκτός τους φέτος. Ομάδες με ανασφάλειες στα μετόπισθεν και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και οι δύο, οπότε αγοράζω το GG που το βρίσκω στο 2.07 στη Betshop.

Ρεν-Μονπελιέ (16:00): Ματς με ξεκάθαρο και δίκαιο φαβορί τη Ρεν, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τη Μονπελιέ που αμυντικά συνεχίζει να είναι ελβετικό τυρι, ενώ παράλληλα έρχεται και με 7 (!!) βασικές απουσίες! Ο άσος δεν ποντάρεται σε τέτοιες τιμές, οπότε στρέφομαι κατευθείαν στα ειδικά και στο Over 2.5 γκολ της Ρεν που το βρίσκω στο 2.07 στη Stoiximan, αφού τα δεδομένα είναι όλα υπέρ των ρενέ για να πετύχουν μία εύκολη και σε μεγάλη έκταση γκολ νίκη.

Λοριάν-Νις (18:05): Από τη μία έχουν τους μπακαλιάρους, που ακόμη και στις κακές τους ημέρες δεν δέχονται την ήττα, και από την άλλη έχουμε τους νισουά οι οποίοι κουβαλάνε κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς τους, και την Πέμπτη θα κοντραριστούν με την Κολωνία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς. Το αβαντάζ της έδρας, τα σκαμπανεβάσματα της Νις στην εικόνα της, η κούραση που έχει αλλά και ότι το μυαλό της θα είναι στο παιχνίδι της Ευρώπης, με οδηγούν να επιλέξω έστω και οριακά τον άσο που τον βρίσκω στο 2.50 στην Interwetten.

   

Οι επιλογές μου    

Οσέρ-Αζαξιό (14:00): GG (2.07) / Betshop 5 units 

Ρεν-Μονπελιέ (16:00): Over 2.5 γκολ Ρεν (2.07) / Stoiximan 5 units

Λοριάν-Νις (18:05): άσο (2.50) / Bet365 5 units          

   

Αντώνης Μαρκαντώνης 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα