28/08/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (28/08): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Πρώτο ξεχωριστό blog της χρονιάς για το Σαμπιονά, με τον απολογισμό ως τώρα στα πονταρίσματά μας μόνο στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας να είναι θετικός, ενώ ως τώρα στην 4η αγωνιστική το κοντέρ έχει γράψει 2/3. Πάμε σιγά σιγά να δούμε τι αξίζει να ποντάρουμε σήμερα, ενώ θυμίζω ότι μέσα στην εβδομάδα έχει εμβόλιμη αγωνιστική! 

  

Νις-Μαρσέιγ (16:00): Το πρώτο της τρίποντο ψάχνει σήμερα η Νις, η οποία εκτός από τον βραχνά της κούρασης καθώς αγωνίστηκε 120' λεπτά μεσοβδόμαδα, θα πρέπει να βρει λύσεις και στις απουσίες της. Οι Μασσαλοί από την άλλη έρχονται από μία δύσκολη νίκη, όμως το ότι πήραν τους 3 βαθμούς αγωνιζόμενοι με 10 τους έχει φτιάξει την ψυχολογία. Η κούραση των νισουά, η σταθερά καλή εικόνα της Μαρσέιγ, αλλά και το γεγονός πως είναι ξεκούραστη, με οδηγούν να ποντάρω στο διπλό που το βρίσκω στο 2.62 στη Stoiximan. 

Τρουά-Λανς (16:00): Απογοητευτική εικόνα των δύο ομάδων σε αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές, με τον προπονητή των γηπεδούχων μάλιστα να παίζει ίσως την θέση του σήμερα... Το μόνο που αξίζει να κρατήσω στο συγκεκριμένο, είναι πως μιλάμε για ομάδες με μεγάλες ανασφάλειες στα μετόπισθεν, και θα επιλέξω το Over 2.5 που το βρίσκω 2.08 στο pamestoixima.gr 

Ρεμς-Λυών (18:00): Μπορεί να μην πήρε το μάξιμουμ βάση της εικόνας που είχε κόντρα στο Στρασβούργο την προηγούμενη η Ρεμς, ωστόσο η θετική εικόνα που έβγαλε αφήνει την εντύπωση πως σήμερα θα κυνηγήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Λυών μετράει το 2 στα 2 ως τώρα, όμως σήμερα δίνει το πρώτο της δυνατό εκτός έδρας τεστ της. Σίγουρα η ποιότητα των λυωνέ τους δίνει προβάδισμα, όμως το διπλό τόσο χαμηλά δεν ποντάρεται. Το ποντάρισμά μου στο συγκεκριμένο θα είναι να σκοράρει στο ματς ο Μπάλογκουν που το βρίσκω στο 3.75 στη Bet365, αφού το Αγγλικό διαμαντάκι των ρεμσουά έχει κάνει τρομερή εκκίνηση σκοράροντας και στα 3 παιχνίδια ως τώρα. 

  

Οι επιλογές μου   

Νις-Μαρσέιγ (16:00): διπλό (2.62) / Stoiximan 5 units   

Τρουά-Ανζέ (16:00): Over 2.5 (2.08) / pamestoixima.gr 5 units   

Ρεμς-Λυών (18:00): Να σκοράρει ο Μπάλογκουν (3.75) / Bet365 5 units   

  

Αντώνης Μαρκαντώνης